Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Medlemsbetingelserne for Luxplus (Luxplus ApS)

Om medlemskab af Luxplus

Luxplus (Luxplus ApS) er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne rabatter på bl.a. kosmetik og parfume samt andre medlemsfordele. Luxplus er kun for privatpersoner. Medlemskabet er personligt, og det er derfor ikke tilladt at dele medlemskabet. Misbrug af medlemskab kan medføre annullering af medlemskabet.

For at blive medlem hos Luxplus skal du være fyldt 18 år, og du skal bekræfte dette, når du melder dig ind.

Medlemmer kan optjene BonusCash, når der gennemføres en ordre hos Luxplus. Mængden af BonusCash er afhængig af hvilke produkter du køber. Du kan altid se din tilgængelige BonusCash saldo når du er logget ind. Din BonusCash vil automatisk blive tildelt som en kontant rabat på din næste ordre i forholdet 1:1. F.eks. vil 90 BonusCash give dig en rabat på 90 DKK.  Der kan ikke benyttes optjente BonusCash under en eventuel gratis prøveperiode.

Der er ikke nogen udløbsdato på dine optjente BonusCash, så længe du har et aktivt medlemskab. Når dit medlemskab ophører, udløber dine BonusCash efter opsigelsesperioden. Indenfor 30 dage vil du stadig kunne benytte dine BonusCash ved at genaktivere dit medlemskab. BonusCash kan ikke ombyttes til kontanter eller tildeles et andet medlem.

Accept af abonnementsbetingelser

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på luxplus.dk, accepterer du, at Luxplus (Luxplus ApS) må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit. 

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit medlemskab. Kvitteringer vil efterfølgende kunne findes, når du er logget ind på luxplus.dk, under punktet “Mit Medlemskab”.

Børn og unge under 18 år

Når du melder dig ind hos Luxplus, skal du bekræfte at du er over 18 år. Er du under 18 år skal indmeldelsen og abonnementet tegnes af en forælder. 

Betaling af medlemskab

Dit medlemskab hos Luxplus betales som et løbende abonnement, Dit medlemskab af Luxplus bliver automatisk fornyet, så du altid har adgang, indtil du ikke længere vil være medlem. 

Din indmeldelse hos Luxplus er bindende fra det øjeblik, du har accepteret ordren med dit medlemskab og derved taget det i brug. Du er som medlem af Luxplus forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab på hjemmesiden eller ved at kontakte kundeservice. 

Du er forpligtiget til at betale for the ydelser, du har haft adgang til. Dette beregnes proportionelt, baseret på den periode Luxplus har givet dig adgang til medlemsfordele. Det påhviler dig at bevise, du har anvendt din fortrydelsesret i tilfælde af tvivl.

Du kan ikke opsige dit medlemskab ved at afvise eller tilbagekalde betalingen. Ved ubetalte og/eller forfaldne fakturaer, forbeholder Luxplus sig retten til at trække beløbet på et senere tidspunkt og opdatere betalingsoplysninger, hvis den manglende betaling skyldes forældede betalingsoplysninger, samt i yderste konsekvens at anvende samarbejdspartnere (dvs. inkassobureauer) til inddrivelse. 

Alle betalinger hos Luxplus foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard). Alle betalingsgebyrer afholdes af Luxplus ApS og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemskab. Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer, når du logger ind via login-ikonet oppe i højre hjørne og herefter klikker på "Mine Ordrer” på luxplus.dk

Alle ydelser købes af Luxplus ApS, Teglværksgade 37, 1, 2100 København Ø. (CVR Nr.: 25 09 07 05). Betalinger gennemføres af ePay A/S og AltaPay med NETS, Teller og Valitor som kortindløsere, samt gennem MobilePay og Klarna.

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

Du kan opsige dit medlemskab når det passer dig med virkning til udgangen af den igangværende medlemsperiode. Det er dog ikke muligt at opsige medlemskabet inden for de første 24 timer, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Du opsiger ved at logge ind på Luxplus.dk via login-ikonet oppe i højre hjørne. Herefter vælger du "Mit medlemskab” og klikker på knappen: "Opsig medlemskab". Abonnementet kan ikke opsiges, mens du har en ordre under behandling

Efter de første 24 timer (hvor abonnementet af tekniske årsager er låst) kan du opsige dit abonnement, når det passer dig. Abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for. 

Bemærk at har du en igangværende ordre, kan medlemskabet ikke opsiges før denne er afsendt. Dette vil typisk ske indenfor 24 timer. Prøv venligst igen når din ordre er sendt af sted fra vores lager.

For at opsige dit medlemskab skal du logge ind via login-ikonet oppe i højre hjørne og herefter klikke på “Mit Medlemskab”. Under "Mit Medlemskab" skal du klikke på knappen: "Opsig Medlemskab" og godkende opsigelsen. Du kan også kontakte vores kundeservice. Hvis du opsiger dit medlemskab, vil du stadig have adgang til dit medlemskab indtil det ophører. Efter et medlemskab er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab. 

Vær opmærksom på, at du ikke kan opsige dit medlemskab ved at afvise betalingen. I så fald fortsætter dit medlemskab automatisk, og du vil også hæfte for de påløbende betalinger, indtil du opsiger dit medlemskab via hjemmesiden eller kundeservice.

Fortrydelsesret

Til dit abonnement på Luxplus er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling.

Hvis du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular som du finder medsendt i din ordrebekræftelse i Handels- og medlemsbetingelserne.

Medlemmet er forpligtet til at betale for Medlemskabet fra medlemskabets aftalte startdato. Medlemmet er ved tilbagetræden fra parternes aftale pligtig at betale for den del af ydelsen, som allerede er leveret. Dette opgøres forholdsmæssigt for den periode, som Luxplus har leveret medlemskabsydelserne.

Senest opdateret d. 10.06.2024

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem