GRÅT HÅR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GRÅT HÅR

Kategorien Gråt Hår dækker over adskillige hårprodukter og shampoo til mænd med mange forskellige egenskaber alt efter hvilken type gråt hår der er tale om.
Har du eksempelvis afbleget hår og vil du gerne fjerne den gule farve fra håret som nogle gange kan dukke frem i håret, kan du finde silvershampoo til mænd som kan dæmpe det gule skær og få en flot sølvfarve og et mere koldt skær til at trænge frem i din cool herrefrisure.
Silvershampoo til mænd er shampoo som fjerner gul farve fra afbleget hår, men med en mere maskulin duft som er direkte henvendt til mænd i forhold til de mange andre silvershampoo som findes på markedet.

Silvershampoo til mænd

Med en silver shampoo for men kan du få en flottere og mere kold farve i din korthårsfrisure. Prøv en silvershampoo til mænd hvis du vil optimere din afblegning og fjerne gult skær fra håret. Fordelen ved at vælge en silvershampoo til mænd er at du får et flot gråt hår, men også et hår der dufter og lækkert og maskulint når du er i bad. Silvershampoo for men er shampoo til gråt eller afbleget hår som du ønsker skal få et flot glansfuldt sølvskær uden gule toner.

Men det kan også være at det er en helt anden slags gråt hår der er tale om. Er det i stedet de små grå hår der med alderen kun bliver flere og flere af, som der er tale om? Så prøv en mande shampoo eller hårfarve til mænd som skjuler det naturlige grå hår uden at det ser kunstigt og farvet ud. Bevar dit unge udseende og bekæmp gråt hår med en shampoo eller hårfarve til mænd som fjerner grå hår og giver dig et yngre look på få minutter. Er du som mand træt af de grå hår som bliver ved med at trænge frem, så brug den rigtige hårfarve til gråt hår og forlæng din naturlige flotte hårfarve.

Velkommen til Luxplus