Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Luksus julegaver

Luksus julegaver

Vil du forkæle dig selv eller en du holder af med en ekstra luksuriøse julegaver? Så synes vi, at du skal se nærmere på denne side. Her har vi samlet vores bedste forslag til luksuriøse julegaver til ham og hende.

Vi har samlet et bredt udvalg af produkter, der er i en lidt højere prisklasse end de produkter, vi render ud og køber til hverdag. Her finder du for eksempel salon shampooer, lækre gaveæsker med hudplejeprodukter, gaveæsker med parfume, gaveæsker med plejeprodukter, hårstylings tools, barbermaskiner og meget mere. Med produkter i den lidt dyrere ende, kan du forvente en kvalitet ud over det sædvanlige, unikke ingredienser og innovativt design.

Lækker hudpleje i julegave

Arh hudpleje har det bare med at kunne noget helt specielt. Når man er igang med hudplejerutinen, er det en lille bid af luksus i en til tider triviel hverdag. På denne side har vi samlet hudplejeprodukter fra de lidt mere eksklusive mærker som Dermalogica, Estée Lauder, Murad, Clarins, Lancester, Decleor, Elizabeth Arden og mange flere. Dette er mærker, der ligger i spidsen inde for dermatologisk forskning. Kun de bedste ingredienser er blevet brugt til at fremstille disse eksklusive hudplejeprodukter.

Forkæl ham eller hende med en creme eller gaveæske med hudplejeprodukter fra favorit brandet. For dem, der værdsætter god hudpleje, er dette et sikkert julegavehit.

Eksklusive parfumegaveæsker i julegave

At modtage en parfume som gave er altid lækkert. Hvad der er endnu mere lækkert at modtage er en gaveæske med en parfume i. I disse gaveæsker får du nemlig normalt ikke kun en parfume, men typisk også en deodorant, shower gel eller body lotion i samme duft. Det er heller ikke usædvanligt, at der kommer en mindre, mere rejsevenlig parfume af samme art. Disse gaveæsker er lige så populære hos mænd som hos kvinder, uanset alder.

Find en gaveæske til den special someone her på siden. Vi tilbyder gaveæsker fra de største modehuse, inklusive Chanel, Hermes, Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Dior, Yves Saint Laurent, Viktor & Rolf og mange flere.

Styling tools i julegave

Efter man har været hos frisøren, sidder håret altid spot on. Dette afhænger ikke kun af, hvor dygtig din frisør er, men også af de styling redskaber, din frisør har brugt. Stylingredskaber i en god kvalitet er ikke kun effektive, men også mere blide for håret. Så med det rigtige styling tool kan du opnå et frisør resultat derhjemme.

På denne side har vi samlet vores skarpeste stylingredskaber, der kan bruges af både mænd og kvinder. Her finder du professionelle produkter fra blandt andet Babyliss og GHD.

Barbergrej i julegave

Her på siden kan du også finde vores mest eksklusive barbermaskiner. Med disse produkter kan du opnå den luksuriøse følelse og de præcis og skarpe resultater, du får, når du har besøgt din foretrukne frisør eller barber.

Find dine ekstra luksuriøse gaver her hos Luxplus. Her finder du luksuriøse julegaver til ham, hende og måske dig selv? Bestil i dag, og sørg for, at der ligger lækre julegaver under træet.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus