Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Julekalender

Julekalender

Vi har samlet årets bedste beauty julekalendere lige her, for at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, at finde ud af hvilken kalender du kan forkæle en du har kær med. Eller leder du efter en julekalender til dig selv?

Der er noget hyggeligt ved at åbne en låge i kalenderen hver morgen i december, også selvom man er voksen. Når vi er børn er december en magisk tid, og selvom den magi forsvinder i takt med at vi bliver voksne, og julen til tider kun føles som stress og jag, bør vi gøre noget for at få lidt af den børnemagi ind i vores ellers travle december måned. Gør noget godt for dig selv i denne travle juletid, og bestil en julekalender fra Luxplus, fuld af forkælelsesprodukter.

Du kan også give en du har kær en julekalender, så personen hver dag i december kan give dig en kærlig tanke, når der bliver åbnet en låge. Du kan købe en julekalender til din kæreste, mand, kone, veninde eller en helt femte.

Julekalender online

Uanset hvem du synes skal have en julekalender, kan du finde nogle lækre nogle af slagsen her på siden. Vi har samlet dem, så du nemmere kan danne dig et overblik over hvilke(n) der frister mest.

Vi har gjort det meget nemt for dig. Du bestiller online, vi leverer din julekalender lynhurtigt, og tilbyder desuden altid vores medlemmer fri fragt, uanset hvor meget du køber for.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus