Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Januar udsalg

Januar udsalg

Her på siden har vi samlet mange populære produkter med ekstra store rabatter.

Udsalg hos Luxplus

Vi holder normalt ikke udsalg, fordi vi sælger vores produkter så billigt i forvejen. Men nu kan du spare endnu flere penge på de største brands inden for parfume, makeup og dagligdagsprodukter.

Hvis du mangler en lækkert duft eller skal have opdateret makeuppungen med ny makeup, så er det altså nu du skal slå til, for du kan spare mange penge på parfumer og makeup.

Januar udsalg 2019

Januar kan være en hård måned at komme igennem, fordi vejret ofte er trist og gråt, og fordi de fleste af os bruger lidt for mange penge på venner og familie i december. Så lad januar være måneden, hvor du forkæler dig selv. For som du selv kan se her på siden, er der yderligere rabatter på alle dine favoritprodukter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.