Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Produkter til fodmassagge

Wellness: Massage, fodbad & fodcreme

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Koldere vejr betyder endnu mere tid hjemme. Forkæl fødderne og få følelsen af wellness - i sofaen!

Så er det nu at fødderne skal pakkes ind efter en dejlig lang sommer. Nu hvor vejret er blevet noget køligere udenfor, er der ikke noget bedre end at give dine fødder er et dejlig varmt fodbad. 


Forkælelse? Så er det fodpleje du skal ty til

Hvis du ligesom jeg elsker wellness, og har lyst til at gøre noget ekstra godt for dig selv, kan jeg klart anbefale dette fodbad fra Clatronic. Det er et fodbad med massage i, som du kan bruge uden vand, hvis du bare ønsker massagedelen. Det kan selvfølgelig også fyldes med dejlig varmt vand, hvor du får en afslappende oplevelse med varmen og massage samtidig. Derudover kan den også lave bølger. 

Og det er ikke kun for velværet og synets skyld, at fødderne skal plejes. Faktisk er det især vigtigt, at du har fokus på fødderne her i efteråret for at undgå hård hud, ligtorne og fodsvamp. 

I vandet kan du tilføje lidt sæbe eller badesalt, men hvis du har tendens til tør hud på fødderne, så kan jeg anbefale at putte et par dråber babyolie i vandet. Den udtørrer nemlig ikke huden, som sæbe gør. 

Nu er det bare at nyde dit fodbad, og gøre det lidt godt for dig selv. 

Efter 10-15 minutter kan du tage en fod op ad vandet og duppe med et håndklæde. Nu hvor vi pakker fødderne mere ind i strømper og varme sko, kan fødderne også lettere danne hård hud. Sørg i øvrigt også for, at have sko der passer dig, da der nemmere kan dannes hård hud og hælsprækker i for små sko. 

Til den hårde eller tørre hud vil jeg anbefale en lavasten. Min er fra So Eco, og er effektiv ved tør eller hård hud. En almindelig fodfil er også effektiv, men hvis du bruger den lang tid samme sted, bliver huden varm. Når huden bliver varm, danner den flere hudceller, hvilket kan føre til endnu mere hård hud. 

Efter at have skrubbet fødderne dejlig bløde i lavastenen, er det tid til at blødgøre huden med en nærende fodcreme. En creme som jeg synes er rigtig lækker er Ecookings fodcreme. Den er tilpas fed, og trænger hurtigt ind i huden, så man ikke skal ligge med fødderne i vejret alt for længe. Hvis din hud er meget tør, kan du smøre et ekstra tykt lag creme på og sove med et par bomuldstrømper, så vågner du op med så bløde fødder, som har kunne suge alt fugten til sig i løbet af natten. 

Til slut kan du jo også tilføje en fin lak i en af de mange flotte efterårsfarver.

Plej gerne dine fødder ca. hver 14. dag, for at undgå den tørre og hårde hud.

Den er god nok