Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Vegansk hårpleje fra Maria Nila

Vegansk hårpleje fra Maria Nila

Af Camilla Vingaard | Blogger
Det svenske mærke Maria Nila har en bred palette af hårprodukter, tilpasset forskellige typer hår – der er med garanti også et produkt til dit hår!

Det svenske mærke Maria Nila har en bred palette af hårprodukter, tilpasset forskellige typer hår – der er med garanti også et produkt til dit hår! 

Til mit hår har jeg valgt den grønne serie ”Structure Repair”. Den grønne serie er specifikt rettet mod hår der er skadet, tørt eller kemisk behandlet. Jeg har farvet hår i mange år, så det er både tørt og kemisk behandlet, derfor fandt jeg den perfekt til mit hår. 

Hårplejeprodukter fra Maria Nila

Genopbyggende shampoo

Maria Nila Structure Repair shampoo er en fugtgivende shampoo der styrker hårets struktur og hjælper med at genopbygge det der er skadet. Udover at være sund for dit hår, så indeholder den også Colour Guard Complex, der reducerer farvetab, hvilket kan ske når man vasker og styler sit hår. Netop derfor er det også en af mine favoritter, fordi jeg jævnligt farver mit hår og jeg kan nyde de flotte farver i længere tid, inden de falmer – samtidig med at jeg styrker og blødgør mit hår. 

Jeg anbefaler altid at man vasker sin hovedbund to gange. Første gang for at fjerne overskydende produkter og fedt, anden gang for at tilføre volumen til håret. Husk desuden, at du kun skal vaske hovedbunden og ikke hele håret. 

Balsam til skadet hår 

Maria Nila Structure Repair balsam er ligeledes til kemisk behandlet og/eller skadet hår. Balsammen indeholder blandt andet algeekstrakt, som har en reparerende effekt på håret og samtidig hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke. Balsammen efterlader dit hår silkeblødt. 

Husk at balsam kun skal i længderne, og ikke for tæt på hovedbunden da du ellers risikerer en fedtet hovedbund. 

Et ekstra skud fugt inden styling

Hvis du ligesom jeg, godt kan lide et sundt og glansfuldt hår, så mangler du lige prikken over i’et. Maria Nila Structure Repair Leave-In Cream er et must, hvis du har tørt hår og samtidig gerne vil kunne style det – uden at det bliver elektrisk og kedeligt. Desuden beskytter cremen mod UV-stråler og er frie for radikaler. Cremen skal ikke skylles ud, men fordeles i længderne i håndklæde tørt hår. 

En fleksibel frisure der holder 

Når du har stylet dit hår, kan du med fordel bruge Maria Nila Styling Spray. Det er en mild hårspray der mindsker krus i håret og samtidig tilfører glans. Den er særlig god til farvet hår, da den også indeholder Colour Guard Complex, som reducerer tab af hårfarve. Desuden beskytter den også håret mod skadelige UV-stråler. Hårsprayen giver et let og fleksibelt hold, og så er den både fri for sulfater og parabener. 

Brug kun i tørt hår og hold en afstand på ca. 20-30 cm fra håret. 

Maria Nila er vegansk og cruelty free 

Udover at Maria Nila har lavet nogle fantastiske produkter, så kan du også bruge produkterne med god samvittighed. De tager nemlig ansvar! Ansvar for dyrene, miljøet og kloden der skal betrædes af de fremtidige generationer. Maria Nila er 100% vegansk, og det er derfor et produkt alle kan bruge uden at bekymre sig om, hvordan produktet er blevet fremstillet. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem