Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Crown braid

Tutorial: Crown braid

Af Signe hansen
Fletninger passer til ethvert look, og til enhver lejlighed. Signe viser hvordan man nemt laver en crown braid - perfekt både til hverdag og fest.

Hårstyling & fletning

Nogle dage er man bare mest i humør til, at få alt håret væk fra ansigtet – især på travle dage, eller hvis man har udskudt hårvasken en enkelt dag for længe. For mange piger er en knold eller en hurtig hestehale den nemmeste løsning på dette, men der findes så mange fine alternativer, som ikke kræver ret meget ekstra tid, men måske bare lidt øvelse. Denne crown braid er virkelig en fin afløser til den almindelige hestehale eller knold, og det bedste er, at den ikke behøver, at se perfekt eller poleret ud. Faktisk skal den helst være lidt rodet og pjusket at se på!  1. Start med at påføre volume pudder i håret. Du kan med fordel bruge den både i rødderne og i længderne. Så er håret nemmere at styre under selve fletningen.
  2. Arbejd pudderet godt ind i håret – det må gerne være lidt pjusket inden du begynder at flette.
  3. Du kan lave denne frisure med sideskilning eller midterskilning alt efter hvad du bedst kan lide. Start med at tage en tot fra i den ene side.
  4. Del totten i 3. Flet nu håret som en ”dutch braid”. Forskellen på en fransk fletning og en dutch braid er, at du i stedet for at flette totterne over hinanden i stedet fletter dem under hinanden. På den måde vil fletningen ligge sig ovenpå håret. Husk at tage en ny tot hår med ind i fletningen hele tiden, inden du krydser under.
  5. Fortsæt med denne teknik, indtil du til sidst har en lille flettet rottehale. Afslut med en klar elastik.
  6. Gentag trin 4 i den anden side af håret.
  7. Kryds de to fletninger over hinanden i nakken, og skjul enderne så godt som muligt. Fastgør med et par hårnåle.
  8. Du kan evt. løsne fletningerne og pjuske lidt op i dem, hvis du gerne vil have et mere upoleret look. Voila!
Den er god nok