Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
vitaminer til hår og negle

Styrk hud og negle med vingummi vitaminer

Af blogger Camilla Vingaard
Vingummibamser fyldt med vitaminer til hår, negle, hud og hår er populært som aldrig før. Og danske Beauty Bear er med på bølgen, læs mere her!

Nogle mener det er fup og fidus, men vingummier spæk fyldt med vitaminer er gode nok! De sætter ordsproget om, at man må lide for skønheden helt til vægs. Den danske virksomhed Beauty Bear forkæler os med vingummier til hud, hår, negle og til sidst (som nok bliver sommerens bestseller) en vingummi, der hjælper med at få en bedre og flottere tan, der holder bedre. Men hvad skal du vælge, hvorfor skal du vælge Beauty Bear og smager de overhovedet godt? Få svarene her! 


Vitaminer til negle fra Beauty Bear

Har du ligesom mig, tynde og lidt skøre negle? Så bliver du vild med disse grønne bamser. I vingummierne finder du vitaminer såsom selen, B12, B6 og zink der alle hjælper med at vedligeholde og styrke neglene. Farvestoffet i vingummien er af frugtfibre og indeholder ikke gelatine. 

Smager de godt? Her må jeg nok sige nej. De skulle smage af grønne æbler, men jeg kommer mest af alt til at tænke på nyslået græs når jeg tygger dem. Men det er ingen forhindring, når der er stærkere negle på vej. Den anbefalede dosis er to vingummier om dagen, og ligesom med alle andre vitaminer skal man tage dem i 2-3 måneder, før virkelig at kunne mærke forskel! 


Vingummivitaminer til huden

Jeg kan starte med at afsløre, at de lyserøde vingummibamser smager væsentligt bedre end vingummierne til neglene! Derfor har jeg konsekvent bare spist de grønne først, og så de lyserøde. Så smager det fint. De har en hindbærsmag, og selvom de ikke helt smager af hindbær – så har de en sød smag! Vitaminerne indeholder 12 forskellige vitaminer, næringsstoffer og mineraler, der tilsammen giver en rigtig flot hud. Vingummierne fornyer hudens glans og gør den mere elastisk! Den anbefalede dosis er også her to vitaminer dagligt, og for at kunne se det optimale resultat skal de spises i 2-3 måneder. 


Virker vingummi vitaminer? 

Min hud er blevet mere jævn, og min makeup holder bedre. Der er kun gået en måned, så det er nok ikke de endelige ”resultater”. Men jeg er virkelig glad for, at min makeup sidder så meget bedre. Den bliver ikke lige så fedtet, og min pudder sætter sig derfor heller ikke i plamager på samme måde som den før har gjort. Det synes jeg er ret fantastisk! Mine negle er vokset en smule hurtigere, men jeg tror endnu det er for tidligt at konkludere noget på mine negle. 


Veganske vitaminer

Én af de ting jeg især er vild med, er at der er tænkt over at alle skal kunne spise dem. Vingummierne er lavet med pektion i stedet for gelatine, og indeholder kun veganske ingredienser. Beauty Bear går ind for at passe på klodens dyr, og derfor tester de heller ikke på dyr. Og her blev jeg kæmpe fan! 

Så hvis smagen lige havde været en tand bedre, så ville jeg være storforbruger af de små vingummier. Jeg glæder mig til at se, hvilke resultater der er kommet ud af at spise vitaminerne om tre måneder! 


Den er god nok