24. Juli 2020

Sommerduft fra Versace

Af Frisør Simone Keller
Hvad gør dufte egentlig ved os, og hvilke duftnoter er de mest sommerlige? Få svarene her.
Sommerduft fra Versace

Har du tænkt over, hvad en duft egentlig gør ved dig?

Når vi dufter en duft forbinder vi det med et minde eller en følelse pga. duftreceptorerne i hjernen. Udover at en duft kan fremkalde et minde eller en følelse, signalerer en duft også vores personlighed, og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter os. 

Hvad er din yndlings parfume denne sommer?

Min favorit er Versages Bright Crystal, som har en skøn blomsterduft. Derudover er den virkelig smuk at have stående derhjemme med dens store juvel på toppen. 

Det er en frisk og forførende duft med noter fra bl.a. granatæble, yusufrugt, magnolia, pæon og lotusblomst. Meget sommerlige noter af frugt og blomster. 

Faktisk minder denne skønne duft mig om en sommerfest for flere år siden, hvor en god veninde havde denne duft på. Stadig den dag i dag kan jeg fornemme de følelser jeg havde den aften, og den bringer minderne tilbage med det samme, når jeg har den på. Ret sjovt at tænke på.


Alle mennesker har deres egen personlige “duft”, som faktisk ændrer sig alt efter om vi er glade, vrede eller fx deprimerede. 

Da vi hver især har vores egen personlige duft, så vil parfumer, deodoranter eller cremer med parfume i altså også dufte forskelligt på os. 

Versages Bright Crystal vil jeg vurdere som en duft, der falder godt ind hos mange kvinder, da den har den lette og friske duft.

- måske vil den i fremtiden også skabe gode minder for dig

Relaterede produkter

Velkommen til Luxplus
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK