Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Lækkert og sundt hår med masser af volumen

Skab masser af volumen med en varmluftsbørste

Af Sandra Schjerning | Influencer
Lækkert og sundt hår med masser af volumen

Er du også træt af at bruge timer på badeværelset og et hav af produkter til at tørre og style dit hår? Og vil du gerne have følelsen af en salon blow out, men har været mindre heldig med forsøgene derhjemme og har måske ikke lige råd til at hoppe til frisøren i tide og utide, så kan en varmluftsbørste være lige det du står og mangler.

Salon styling hjemme på dit eget badeværelse

Nogle af os er utrolig gode til at style vores hår selv. Og nogle af os er mindre gode. Personligt så falder jeg nok under den sidste kategori. Hvis jeg skal have bare en nogenlunde chance for at opnå en ordentlig frisure med god volumen, så bliver jeg nød til at finde hårtørrer frem og jeg bliver samtidig nød til at bruge en rundbørste for det optimale resultat. Og det er så her problemerne begynder, for det der med at koordinere både hårtørrer i den ene hånd og rundbørste i den anden samtidig, det er åbenbart ikke lige min stærke side og det resulterer ofte i flyvsk hår der blæser i alle retninger og sammenfiltringer rundt om børsten og det er et værre rod. 

Derfor har jeg også været super begejstret over at få muligheden for at teste Be Cool’s varmluftsbørste og jeg har været endnu mere begejstret over det resultat den medfører! 

Børsten er anderledes end en standard føntørrer, fordi den som navnet antyder er både føntørrer og rundbørste i ét. Så her har man kun brug for én hånd for at opnå en salon værdig blow out, og det kræver hverken koordination eller snilde, så nu er det slut med frustrationerne. 

Varmluftsbørsten styler og tørrer håret effektivt, ved at kombinere kraften af en rundbørste og føntørrer i ét produkt. Resultatet er volumen, frizz frit og skinnende hår i kun et enkelt produkt. Børsterne giver dig mulighed for at rede håret ud samtidig med at det bliver tørret og de forskellige varme settings giver flere forskellige stylings muligheder. Varmebørsten virker på flere forskellige hårtyper og længder og giver en høj kvalitets styling på få minutter.

Sådan opnår jeg mest muligt volumen

For det bedste resultat er det bedst at bruge varmluftsbørsten i håndklædetørt hår, håret skal ikke være drivvådt, det sparrer både tid og minimerer skade på håret. 

Jeg starter altid med at bruge Olaplex No.6 i mit håndklædetørre hår, det er en koncentreret leave-in kur som gør håret blødere og gør det nemmere at rede igennem, samtidig med at den fugter håret og så forhindrer den kruset hår i helt op til 72 timer. Det er virkelig et vidunder produkt og er fast inventar på min badeværelseshylde! 

Efter jeg har redt mit hår igennem, inddeler jeg det i sektioner så jeg kan starter med at tørre fra bunden i nakken og arbejde mig op mod toppen af hovedet. Jeg børster hver sektion igennem og sprayer det med herefter med GHD’s Root Lift Spray der både fungerer som en varmebeskyttende spray og giver ekstra fylde og volumen til håret. 

Varmluftsbørsten har 3 forskellige varme indstillinger = en kold, en mellem og en varm. Jeg tørrer altid mit hår på mellem, da for meget varme udtørrer mit hår hurtigt og så afslutter jeg med kold luft da det både minimerer frizz og giver ekstra glans til håret. 

Varmluftsbørsten er virkelig simpel at bruge, man placerer bare børsten under hår sektionen, helt oppe med hovedbunden og så trækker man langsomt børsten igennem håret, samtidig med at man roterer børsten væk fra hovedet. Man skal ikke være bekymret for snoede og filtrede ledninger, da ledningen roterer sammen med børsten, hvilket er super smart!

Når den sektion man er i gang med er tør, så løsner man resten af håret fra klipsen og laver en ny sektion og gentager processen indtil man når toppen af hovedet og voila: lækkert og voluminøst hår med masser af fylde! 

Hvis man ønsker endnu mere volumen end ved metoden jeg har beskrevet ovenfor, så kan man med fordel også stille sig med hovedet nedad og bruge varmluftbørsten som en almindelig børste og rede håret igennem på den måde. Så er man i hvert fald sikret ekstra volumen! 

Den er god nok