Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Produkter til selvforkælelse

Selvforkælelse fra top til tå

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Vi har samlet skønne og budgetvenlige produkter, der vil booste din vinter med lidt ekstra luksus og sørge for, at du føler dig velplejet og forkælet.

Efter et på mange måder bizart år, er vi nu landet i en mindst lige så bizar julemåned, hvor julefrokoster, nytårsfester og andre hyggelige højtidsarrangementer er noget, der hører sidste (og forhåbentligt næste) år til. Men intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget – og hvis der er noget, vi har fået foræret denne december, så er det mere tid til indendørs hygge. 

Og hvorfor ikke bruge det langsomme tempo på at nyde juledagene med masser af velvære og selvforkælelse? På Luxplus har vi samlet fem skønne og budgetvenlige produkter, der vil booste din december med lidt ekstra luksus og sørge for, at du velplejet og forkælet vil gå det nye (og forhåbentligt mere opmuntrende) år i møde.

Ansigtspleje: Forkælelse til ansigtet

Pleje af den fine og sarte ansigtshud er det første og primære step mod et velplejet, lækkert udseende – men mange af os har tendens til at forsømme den, når først makeuppen er fjernet og en creme påført. I ny og næ kan du med fordel udvise lidt ekstra omsorg for din hud ved at forkæle den med en god scrub og en lækker fugtmaske. L’Oreals Sugar Scrub Glow Grape Seed indeholder forskellige, naturlige sukkerarter og olier, der ikke blot effektivt og nænsomt renser huden for snavs og døde hudceller, men også tilføjer masser af fugt og glow. Faktisk er produktet så mildt, at du også kan bruge det på dine læber! Scrubben påføres på tør hud og masseres forsigtigt ind med våde fingre, inden det nænsomt fjernes med varmt vand. Gentag proceduren én eller et par gange om ugen – din hud efterlades babyblød! Når ansigtet er eksfolieret, kan du med fordel følge op med en lækker, nærende ansigtsmaske. Age Perfect Rosy Glow Mask fra L’Oreal booster huden med masser af fugt, der giver glød og på sigt hjælper til at genopbygge hudens naturlige elasticitet. Perfekt til denne årstid, hvor huden bliver ekstra udsat i vinterkulden – og perfekt supplement til din egen lille hjemmespa!

Kropspleje: Smukke, bløde hænder og fødder

Indrømmet; pleje af hænder og fødder er ikke på toppen af prioriteringslisten, når julens stress og jag sætter ind, og når de alligevel pakkes ind i tykke sokker og handsker. Men at sætte lidt tid af til at forkæle sig selv med en hjemmegjort mani- og pedicure, kan altså gøre underværker for ikke bare hænderne og føddernes udseende, men også for din egen velvære! Alt du skal bruge er nogle lækre plejeprodukter og en genopbyggende neglekur. Intensive Repair Hand Serum fra PAESE er helt genial til tørre, medtagede vinterhænder! Det lækre serum trænger nemt ind i huden, der efterlades blødgjort, smidig og gennemfugtet, og så sørger produktet tilmed for at genopbygge hudens barriere og reducere rødme. Brug serummet dagligt over en uges tid, og du vil opdage, at dine hænder føles bløde og behagelige til trods for vinterkulden udenfor. Sørg også for at massere den godt ind omkring neglene – så er du nemlig klar til næste step i din hjemmelavede manicure: den plejende neglelak!

Neglelak og neglepleje

Essie har skabt ’Treat Love & Color’-serien bestående af de fineste lakker, der ved hjælp fra tilsat kollagen og kamelia-ekstrakt hjælper til at styrke og pleje dine negle. I serien finder du lakker i forskellige, flotte nuancer, så du kan finde det helt rigtige match til dig og dine præferencer.

Men lakken skal naturligvis ikke kun forbeholdes hænderne! Giv også dine tånegle en omgang, efter du har forkælet den udsatte hud på fødderne med en lækker fodcreme, der masseres ind i huden. Nourishing Foot Creme fra Natura Sibericas ’Love Latvia’-serie er et skønt produkt, der ikke kun stimulerer og plejer, men også indeholder antibakterielle og inflammatoriske ingredienser, som er med til at hele huden. Hvem sagde, at man ikke kan have smukke, velplejede fødder også om vinteren? I hvert fald ikke os!  

God fornøjelse!

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem