Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Sådan skal dine negle se ud i efteråret

Sådan skal dine negle se ud i vinteren

Af Nadia Maja Bech | Beauty ekspert
Hygge henover vinteren kunne meget nemt indebære at putte lækre dybe og mørke farver på dine negle. Få et indblik i de mest populære her

Efteråret og vinteren har sat sine spor. Bladene på træerne har skiftet farve, solen er gået i vinterhi, kulden har indtrådt og dagene er blevet kortere. Efterår og vinter betyder også, at vores hud er blevet blegere og vi har en tendens til at trække i det sorte tøj, fordi det kræver mere overskud at sætte farver sammen. Overskud er i det hele taget en mangelvare for mange af os, når mørket og kulden er faldet på. Men det kan vi heldigvis godt selv lave om på. For eksempel kan vi beklæde vores negle med smukke efterårsfarver og bringe mere liv ind i hverdagen. Og vi kender det næsten alle sammen; vores hænder er altså bare lige dét pænere, når vi har neglelak på. 


De bedste neglelakker til vinteren:

En sommerfarve med et strejf af efterår 

Den smukke neglelak fra Essie med navnet Angora Cardi 42 er perfekt til at give dine negle et friskt pust. Farven er en retro lilla, der er afdæmpet, men stadig fuld af liv. Derfor er farven perfekt til både hverdag og fest. Alt i alt er det en neglelak, der burde være fast inventar i neglelakkassen. Neglelakken er på nuværende tidspunkt udsolgt men kommer igen, så skynd dig at få fat på den, når den er tilbage!

Dybde og klasse

Sally Hansen miracle gel 480 Wine Stock er en bordeauxrød, klassisk neglelak. Farven på lakken minder til forveksling meget om rødvin. Så skal du ud og drikke rødvin med veninderne, vil denne neglelak passe perfekt ind. Da det er en gel, er der tale om en neglelak, der holder virkelig godt, hvilket er værd at have med i overvejelserne. 

Jordfarve der går til alt

Hvis du ofte oplever, at du står om morgenen og vælger tøj fra, fordi det ikke passer til din neglelak, skal du vælge denne fine neglelak fra Max Factor, som bærer navnet Glossfinity 165 hot coco. Det er en naturlig jordfarve, der er utrolig fin og går til stort set alle farver. Farven minder meget om en kop varm chokolade, som denne årstid i øvrigt tillader at nyde en masse af. Lakkens nedtonede, varme farve gør, at den er god som hverdagslak. 

Forførende lilla 

Den sidste neglelak, jeg vil fremhæve, er Essie 760 Carry On. Farven er svær at definere, idet den både har en rødlig, brun nuance samt et strejf af lilla. Der er tale om en meget sensuel og spændende farve, i kraft af at den er så svær at definere. Ikke desto mindre er det en lak, der er et must have her i vintertiden.  


Forlæng holdbarheden på neglelak

Er du træt af, at din neglelak allerede begynder at falde af efter tre dage, vil jeg anbefale dig at bruge Essie Here to Stay, som er en basecoat, du påfører inden selve neglelakken. Den sørger for, at din neglelak holder to dage ekstra. Hvis du vil forlænge holdbarheden med yderligere én eller to dage, kan du også investere i en topcoat, som påføres efter basecoat og to lag neglelak. 

Den er god nok