Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
plejende hårprodukter til slidt hår

Sådan plejer du dit hår i den kolde vintertid

Af blogger Camilla Vingaard
Vores gæsteblogger Camilla giver gode råd til, hvordan du plejer dit hår, så du kommer gennem vinteren med sundt hår!

Uanset om du har tykt hår, tyndt hår, langt hår, kort hår, kruset- eller glat hår - så har du brug for den rigtig hårpleje! Efter utallige farvninger og andre eksperimenter, er hårpleje essentielt for mit hår! Jeg har prøvet mange forskellige produkter og brands, og jeg har endelig fundet frem til den perfekte kombination af plejeprodukter til mit hår! Udover at have farvet og skadet hår, så har jeg en utrolig olieret hovedbund og virkelig tykt hår. 

Det kan være rigtig svært, når man sidder med en olieret hovedbund, og samtidig har beskadiget hår. 

Det evige dilemma består i, om man skal vælge en hårpleje serie der giver masser af pleje, shine og silkeblødt hår, eller om man skal gå efter noget, ens hovedbund kan arbejde med? For vil alle ikke gerne have det samme lækre hår, som man ser i reklamerne i fjernsynet? Jo! Men de to ting hænger altså bare på ingen måde sammen (i hvert fald ikke altid). 

Jeg bruger primært fire produkter; TRESemmé Deep cleansing shampoo, Paul Mitchell The Detangler conditioner, Biosilk Color Therapy hårkur og CHI Argan Oil plus Moringa Oil hårolie. TRESemmé Deep Cleansing Shampoo

Jeg bruger denne shampoo, fordi den er rigtig god til at fjerne olien fra min hovedbund. På den måde går der længere tid, før min hovedbund fedter til. Jeg havde i mange år konsekvent vasket hele mit hår hver anden dag, simpelthen fordi det ellers ville blive helt fedtet til. Men lad mig dele et hemmeligt trick med jer! .. 

Jeg har senere fundet ud af, at det faktisk er helt forkert! Skal du have det optimale ud af dine hårprodukter og skåne dit hår mest muligt, så skal du ikke vaske hele dit hår, men kun din hovedbund. Det skal du til gengæld gøre to gange ved samme vask. Ved første vask får du skyllet alle de hårprodukter ud, som sidder i håret. Anden gang du vasker håret, fjerner du effektivt fedt og snavs nede i hovedbunden. Denne shampoo er super drøj i brug, så du skal bruge hvad der svarer til en valnød første gang og en mandel anden gang. Den skummer rigtig hurtigt, og er nem at fordele jævnt i hele hovedbunden. 


Paul Mitchell The Detangler conditioner

Jeg bruger Paul Mitchell The Detangler, fordi mit hår er ret skadet. Når det er skadet, så filtrer det hurtigere sammen, og især når det bliver vådt. Derfor har jeg brug for en balsam, der blødgør håret, så jeg har nemmere ved at rede det efter badet. Den her balsam dufter SÅ godt, den minder mig om sommer. Den er nem at fordele i håret, og igen vil jeg anbefale at man bruger en lille klat, da den er drøj i brug. Det er godt for håret og endnu bedre for budgettet! 


Biosilk Color Therapy hårkur

Jeg har i et stykke tid været fan af Biosilk. De laver nogle sindssygt lækre produkter, de er nemme at fordele i håret, og plejer bedre end de fleste andre mærker! Jeg trykker en klat ud svarende til en mandel. Da man ikke behøver, at bruge synderligt meget pr. gang, har du glæde af det lækre produkt længe! Desuden er det rigtig nemt at fordele ud i håret. Jeg bruger det hver gang, jeg har vasket hår. Det absorberes hurtigt i håret!

Alt du skal gøre er, at kramme det ind i håret imens det er håndklæde vådt, og du kan både rede dit hår før og efter du har puttet produktet i håret! Du må bare ikke bruge det oppe ved hovedbunden, medmindre du ønsker fedtet hår. 


CHI Argan Oil plus Moringa Oil

Min klare favorit! Ikke nok med at den dufter helt fantastisk, så virker den også helt utroligt i håret. Jeg kan nøjes med at bruge ét pump til mit tykke hår, og så er det fugtet og glansfuldt lige indtil jeg går i bad igen! Olien er altså både drøj i brug, dufter bedre end nogen anden olie og så virker den. Olien er et must-have her til vinter, dit hår vil takke dig for det! 


Nu er du klar til at drage ud i det kolde vintervejr, og stadig have salon lækkert hår.


Info: Mit navn er Camilla Vingaard, jeg er 22 år og absolut elsker alt inden for skønhed! Jeg kommer til at dele gode tips, guides og nemme genveje til smukkere hud, skønnere hår og meget mere. Udover at læse mine artikler herinde, kan du finde mig på min egen blog og min instagram. 

Den er god nok