Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
5 uundværlige produkter til dig med extensions

Sådan plejer du dine extensions

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
5 uundværlige produkter til dig med extensions, så de ikke bare ser mere naturlige ud, men så de også holder længere.

I dag er det meget mere udbredt end før, at have extensions påsat i håret. Kvinder i alle aldre som enten ønsker mere fylde eller en øget længde benytter sig af dette. 

Sådan får du extensions til at holde længere med den rigtige hårpleje

Uanset hvilken metode du benytter, er plejen af håret den vigtigste faktor, når vi ser på hvor flot håret ser ud til dagligt, eller hvor længe håret holder. 

Der er nogle simple regler man kan følge, hvis man vil have det bedste ud af sine extensions: 

  • Vask håret max 1-2 gange om ugen. Hårvask slider nemlig på håret, og er med til at udtørre spidserne. Brug derfor en mild og fugtgivende shampoo, og massér kun produktet i hovedbunden, hvor håret er mest fedtet. Da håret kun bliver vasket 1-2 gange om ugen, er der en masse stylingprodukt og støv i håret. Derfor får man det bedste og mest holdbare resultat ved at vaske håret to gange. Første gang vasker man alt det overskydende fedt og snavs væk, og anden gang kan produktet rigtig få lov til at virke, og give sine plejestoffer. Min favorit er Maria Nilas True Soft Shampoo, som er en fugtgivende og blødgørende shampoo. Jeg er især vild med den milde duft, og derudover beskytter serien også farvet hår og giver en flot glans.
  • Efter hver hårvask er det enormt vigtigt, at få tilført så meget fugt som muligt til håret. Så når du har vasket håret med shampoo, skal det krammes op med et håndklæde og tilføres en god nærende hårkur. Jeg anbefaler Redkens Extreme Mega Mask, da den er lavet til skadet og slidt hår. Denne kur er to-delt i tuben og består både af kur og conditioner. Når man trykker produktet ud af tuben, bliver de to produkter blandet sammen, og giver en dybdegående fugtbehandling til håret. Jeg lader den sidde i 5-10 minutter og skyller godt efter med vand. Som en lille afslutning på min hårvask tilføjer jeg Maria Nilas True Soft Conditioner i spidserne, og lader den virke i to minutter. Hvis du har flere baner extensions i håret, kan det være godt, at løfte håret op i store passéer og vaske med bruseren inde mellem hver bane, så man er sikker på, at alt shampoo og kur er ude af håret igen.  
  • Efter badet er det tid til at style håret. Her skal man først børste det godt igennem, og husk at få børstet hele vejen fra bunden og ud til spidserne. I det håndklædetørre hår sprayer jeg en volumespray i bunden, som gør, at hårrødderne lige får et løft under føntørringen. Jeg bruger Fudge Push-It-Up Blow Dry Spray, som er et produkt, der giver en let og flot fylde. To ting jeg synes er vigtigst at fokusere på når man har extensions er fugt og fylde. 
  • Et sidste produkt som er uundværligt til dine extensions er en tørshampoo. Den er perfekt at have mellem hårvaskene, eller når du har været til træning, så håret altid ser rent og lækkert ud. Den giver også et godt løft, hvis man har tendens til fladt hår. Jeg bruger Bastiste Dry Shampoo til brunetter, da jeg har en lidt mørkere udgroning.  

En sidste vigtig ting er, at flette håret når du sover, så det ikke bliver uglet og slidt.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem