Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Sådan passer du på din hud i solen

Sådan passer du på din hud i solen

Af blogger victoria Hondros
Noget jeg har erfaret er, hvor vigtigt det er at passe på huden og sørge for, at den bliver plejet ordenligt både før, imens og efter solbadning!

Sommeren nærmer sig, hvilket betyder at solen er stærkere end normalt, og de fleste af os drager mod syden i sommerferien. 

Noget jeg de sidste par år har erfaret er, hvor vigtigt det er at passe på huden og sørge for at den bliver plejet ordenligt både før, imens og efter solbadning. 

Uanset om jeg selv er i solen eller ej, så betyder en fin hud utrolig meget for mig. 

Jeg har lige været i Malaga, hvor alle tingene selvfølgelig var med for at passe og pleje min hud. 


Kropspleje

Forbered kroppen på sol

Altid før jeg tager på ferie bruger jeg Coffee & Scrub, som er en body scrub bestående af kaffegrums fra ristede kaffebønner. Den fjerner både døde hudceller, gør huden mere bød og stimulerer blodcirkulationer, så man få en mere jævn og fin hud. Den her body scrub bruger jeg gerne 1 måned før ferie ca. 3-4 gange, og så gerne 2-3 gange på ferien. Det er bare en utrolig god scrub, som kan bruges året rundt, men som virkelig gavner før man tager ud i solen så ens kulør bliver jævn. 

Husk solcreme

Når man så er ude i solen eller ligger under en parasol, så er solcremen nok det vigtigste. Før i tiden gik jeg altid op i at blive brun hurtigst muligt, men sådan er det ikke mere efter man har fået lidt flere oplysninger om hvor skadeligt det kan være. Jeg bruger altid Malibu Travel Sun set, hvor der både er en faktor 10 og 15, og så er der en dejlig Aloe Vera creme med, hvis nu man bliver lidt forbrændt. Det er det perfekte travel sæt, hvor der er det man behøver til ens ferie. Olien er dejlig tør, så man ikke vælter rundt i fedtet olie. Jeg fik i hvert fald brugt det hele, og nød ikke at være forbrændt. 


Læbepleje

Mange glemmer, at læberne faktisk er utrolig sarte og også kan blive forbrændte. Derfor havde jeg taget Malibu Lip Care Balm med, hvor der er faktor 30 i for at beskytte mine læber. Udover læberne har jeg også tendens til at få en lidt brændt næse, så der kommer også lidt balm på, så jeg kan klare resten af dagen. 


Ansigtspleje

For ikke at blive rød, så går jeg altid meget op i at rense og pleje min hud om aftenen efter bad. Jeg renser altid min hud med Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution For Sensitive Skin, og det jeg har faktisk gjort de sidste 7 år. Det har ikke været i Danmark i så mange år, men jeg fandt det først i Paris i tidernes morgen, og har siden da brugt det. Med til Malaga tog jeg kun en 250ml med mig, da jeg ikke gider at slæbe på alt for mange tunge ting. Men den renser jeg altid ansigtet med, hvorefter jeg påfører Bioderma Sensibio Anti-Redness Cream Sensitive Skin. Som det ligger i navnet, så hjælper den på  rødme, og er til sensitiv hud. Hvis i førhen har læst mine artikler, så ved i at jeg har utrolig sensitiv hud. Så alle de produkter jeg bruger bliver valgt med omhu, og en god baggrundsviden om mærkerne. Men Bioderma er klart det mærke, jeg altid vil foretrække da det er super til irritabel hud som min. 


Bronzer

Den sidste ting som virkelig er blevet et hit for mig, er Barry M. In the Glow Tahitian Body Oil Liguid Bronzer, som er en olie med glitter i, som får ens hud til at blive en smule brunere men samtidig får den det til at skinne. Det er virkelig en olie jeg kommer til at bruge hele sommeren, fordi den både fugter men også får ens hud til at se super smuk og skinnende ud. Det kan virkelig anbefales hvis man skal ud og se lækker ud en aften.

Men det er de produkter som jeg bruger for at passe på huden, alles hudtyper er forskellige, og nogle skal have en højere faktor end jeg. Men budskaber er, pas på din krop og sørg for at du plejer den ordenligt hen over sommeren, jeg kan kun anbefale disse skønne produkter.  


Den er god nok