Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Glowy skin

Sådan opnår du et glowy look

Af Mai Hvass | Kosmetiker
En smuk hud med en fantastisk glød går aldrig af mode. Har du ikke det glowy look med dig fra naturens side, så kan du heldigvis snyde dig til det!

En smuk hud med en fantastisk glød går aldrig af mode. Om det er sommer eller vinter er en frisk og smuk farve i huden ikke noget vi vil være foruden, men har du ikke altid det glowy look med dig fra naturens side, så kan du heldigvis selv gøre en hel del for at få den fantastiske varme frem i hudoverfladen. Læs med her, og lær hvordan du med enkle trin kan få en misundelsesværdig lækker glød. 

Sådan opnår du glød i ansigtet:

Eksfolier huden 

Step nummer ét, når du vil opnå glød og varme i huden er at få bugt med døde hudceller. Tag derfor din yndlings body scrub samt face scrub med i bad og giv hele kroppen en tur med de skønne produkter. Når huden er fri for den tørre hud, vil den fremstå langt mere jævn og fin. Du vil med det samme kunne ane en glød i huden, når du er færdig med at eksfoliere, da du har sat gang i blodcirkulationen. 

Fugt, fugt, fugt 

For at huden skal blive ved med at fremstå fin og hydreret efter du har eksfolieret er det naturligvis også vigtigt at få fugtet huden, så den bliver ved med at være jævn og lækker. Find en body lotion og dag- natcreme i en konsistens som du er vild med, så du altid får smurt dig godt ind. 

Selvbruner 

Med disse forberedende steps har du nu preppet huden, så den er klar til at modtage produkter, der kan give dig endnu mere glød. Der er mange forskellige måder at give glød på og det handler først og fremmest om, at klarlægge om du ønsker et langvarigt resultat eller om dit glowy look blot skal holde for en dag eller aften. Vil du give hele kroppen en smuk naturlig glød, kan du med fordel bruge enten en bodylotion med farve, selvbruner eller en body oil med shimmer. Uanset hvilken præference du måtte have til produkter som disse, vil de kunne hjælpe dig med at skabe en smuk glød i huden. 

Makeup der giver glød 

Vil du give dit ansigt lidt ekstra glow, så er makeup din bedste ven! Når du har forberedt huden og lagt en perfekt base med foundation, concealer og hvad du ellers foretrækker, så find både bronzer og highlighter frem. Disse to produkter er i sammenspil den gyldne vej til en fantastisk smuk hud, der i den grad vil gøre sig bemærket hos andre. Indram først dit ansigt med bronzeren og læg den der, hvor solen normalt ville ramme dit ansigt. Herefter lægger du din highlighter de steder, hvor du ønsker at fremhæve dit ansigt. Blandt andet på kindben, næseryg og amorbue, på den måde får du skabt symmetri i ansigtet og gør dit glowy look mere bemærket og fuldendt. 

Hos Luxplus finder du et væld af produkter, som vil hjælpe dig i mål med det gyldne look - både hvad angår produkter til kroppen, men også til ansigtet. Det er bare at kaste sig over alle herlighederne og eksperimentere med produkterne, så du kan opnå den fineste sommerglød som passer perfekt til dig. 

Den er god nok