Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Sådan laver du flotte krøller på ingen tid

Sådan laver du nemt flotte krøller

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Sådan laver du flotte krøller på ingen tid

Det kan være et langvarigt projekt at lave krøller i et tykt eller langt hår. Men med denne krølleteknik fra Babyliss, kan du spare ca. halvdelen af den tid, som du normalt bruger med et almindeligt krøllejern.

Babyliss Curl Secret 2 fungerer ved, at den hiver en tot hår ind, som bliver snoet rundt mens den varmer på enten 210 grader eller 230 grader. 210 grader anbefales til et fint eller afbleget hår, og 230 grader bruges til et normalt til tykt hår. Man kan også indstille hvilken vej den skal krølle håret. Altså til venstre, højre eller skifte retning ved hver krølle. Derudover kan man vælge om den skal bruge 8, 10 eller 12 sekunder på at opvarme håret. 8 sekunder giver nogle bløde bølger i håret mens 12 sekunder giver mere spændstige krøller. 


Der hører også en ekstra spole med, som er 35 mm. Det vil give store bløde bølger, mens spolen på 25 mm giver et mere spændstig og krøllet resultat. 

Sådan gør du:

- Start med at dele håret op, så du kan lave totter af max 3x3 cm.

- Placer totten i apparatet med åbningen mod hovedbunden og luk sammen.

- Nu arbejder krøllejernet ved at trække håret ind (uden at hive), og bipper når totten er klar til at blive taget ud. 

- Fortsæt gennem hele håret.

Bemærk at der vil komme en bippende lyd, hvis totten er for stor eller filtret til at blive krøllet. Del derfor totten op i to og prøv igen.

På mit billede har jeg til slut kørt fingrene igennem håret, da jeg godt kan lide de definerede krøller. Hvis du ønsker et mere blødt resultat, kan du børste det igennem, når det er helt kølet af. 

Jeg har brugt spolen på 25 mm, og givet den 12 sekunder på 230 graders varme. 

Jeg synes dette krøllejern er genialt til hverdag og fest, for det tager virkelig ingen tid at krølle håret, og du kan nemt skifte mellem spændstigheden i krøllerne. Den er desuden med keramisk belægning, som sørger for en ensartet varme, hvilket er med til at beskytte dit hår, og efterlader et glansfuldt resultat. 

Den er god nok