Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
hudplejeprodukter

Sådan giver du huden masser af fugt

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Det er særligt vigtigt at bruge netop de hudplejeprodukter Camilla har med her, så din hud bliver klar til de koldere temperaturer!

Så kan vi vist ikke mere benægte den brutale sandhed: Sommeren er forbi, og efteråret er for alvor over os. Det betyder – udover dalende temperaturer, kortere dage og masser af varm kakao – at det er blevet tid til at genoverveje og justere hudplejerutinen. 

For mit eget vedkommende har den lange, skønne og varme sommer betydet, at min hud har været udsat for lidt af hvert – og det er jeg langt fra den eneste, der har måttet erkende! Af samme grund er det vigtigt at få inkorporeret særligt fire produkttyper i den daglige pleje på netop denne årstid. Jeg gennemgår her de fire produkter, og kan godt afsløre med det samme, at min hud (efter at have haft skiftet til disse nye favoritter i kun to uger) allerede ser væsentligt bedre ud end umiddelbart efter sommerens strabadser. 


Masker og scrubs: Eksfoliér!

Eksfoliering er altid et must, og det gælder også (i allerhøjeste grad) på denne tid af året, hvor huden ofte er medtaget af for meget sol. En god peel er perfekt til at friske huden op og rense de døde og ødelagte hudceller væk, så den nye, pæne hud kan få lov at komme frem. Den naturlige AHA-peeling maske fra Argador indeholder – foruden frugtsyre – arganolie, E-vitamin og masser af antioxidanter, der renser, arbejder med og beriger huden, hvorfor den er er ideel til formålet. Men pas på med at eksfoliere for meget! En til to gange ugeligt bør være tilstrækkeligt. 


Fugt, fugt og endnu mere fugt!

Fugt er essentielt for alle hudtyper, så ligegyldigt om du døjer med tør, sensitiv eller fedtet hud, bør du kigge efter produkter, der fugter huden godt igennem. 

Hvis du ikke allerede bruger en, er nu et rigtig godt tidspunkt at tilføje en serum til din daglige rutine. Den fungerer lidt ligesom en undertrøje under din ansigtscreme, og har til formål at trænge endnu dybere ind i huden. Vælg derfor én med masser af gode ingredienser til huden. Jeg er begyndt at bruge Bielendas Sea Algae 2in1 Moisturizing Hydro-Lipid Serum, som gennemfugter, reparerer, udglatter og bekæmper aldring, og den har i samarbejde med følgende produkt fået bugt med mine trætte postsommerhud. 

Når serummet har fået lov at trænge ind i huden, skal der en god creme (”overtøjet”) på. Også her bør man se sig om efter en fugtgivende variant, og jeg er blevet helt vild med Hydreane Riche fra La Roche-Posay. Den beroliger, blødgør og – you guessed it – fugter huden, så den føles rar, mættet og elastisk. 


Mudder mod tilstoppede porer!

Som du sikkert fornemmer, er det altså ikke på denne tid af året, du skal bekæmpe eventuelle urenheder og fedtet hud med tynde gel-cremer og hårde kure. Det er dog helt normalt, hvis porerne er blevet ekstra tilstoppede efter at have været udsat for meget solcreme og sved, og det behøver du selvfølgelig ikke at ignorere. Her er en god muddermaske et fint supplement, og jeg har selv kastet mig over Vichys Pore Purifying Clay Mask. Tilføj den i T-zonen, eller hvor du har problemer, én til to gange ugentligt, og se dine stoppede porer blive renset ud. Men husk endelig, at den ikke må sidde, indtil den er størknet – ellers tørrer huden under ud, og det er ikke godt for noget.  

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem