Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Fugtighedscremer

Sådan bliver du sommerklar

Af influencer Camilla klarskov
Nå, nu kan vi nok ikke strække den længere, vi må igang med at gøre kroppen sommerklar. Klar til bare ben og fødder, og til at vise mere hud!

Foråret er (langt om længe!) nået til Danmark, og i løbet af de seneste uger har de fleste danskere kunne nyde årets første lune solskinstråler. Og i disse dage, hvor sommertøjet bliver fundet frem fra gemmerne, så de bare ben og arme endelig kan luftes, er det vigtigt at være klar med god pleje og omsorg til krop og hud, der har været i vinterhi de seneste mange måneder. 

Derfor deler jeg i dag mine fire mest uundværlige produkter, som står forrest i mit toiletskab i disse måneder. Med dem sørger jeg for, at min hud er velplejet, flot og forberedt på et forhåbentligt varmt forår og sommer med masser af sol og varme. 


Bodyscrub sørger for at komme vinterhuden til livs

Min hud har været igennem en hård vinterperiode med minimalt lys og varme, hvilket har efterladt den tør, livløs og kedelig. For at gøre den mest modtagelig for både pleje og solstråler, sørger jeg derfor at skrubbe den cirka en gang ugentligt med en skøn, nærende og velduftende bodyscrub fra et af mine yndlings hudpleje-brands, nemlig Natura Siberica. Denne fætter er fyldt med kvalitetsingredienser, der eksfolierer de døde, vintergrå hudceller bort, hjælper med at genopbygge huden, og efterlader den smukkere samt friskere. Og så elsker jeg, at emballagen er lige så luksuriøs som indholdet. 


Masser af fugt til kroppen med bodyoil

Efter en god eksfoliering er det vigtigt, at man forsyner de friske, regenererede hudceller med masser af fugt og pleje. På kroppen elsker jeg selv at bruge en god, nærende bodyoil, og er for nyligt blevet fan af denne variant fra Dove. Den sindssygt velduftende olie fugter uden at fedte, er nem at fordele og hjælper desuden til at holde huden både opstrammet og smidig, hvilket for mig er essentielt, når arme og ben bliver sluppet ud i det fri i denne forårsperiode. Og så er den især velegnet til en hudtype som min, der altid er lidt ekstra følsom efter en lang vinter. 


Husk solfaktor!

Ja, vi har ramt den tid, hvor man igen skal til at tænke på solbeskyttelse. Og selvom temperaturen og solens styrke herhjemme ikke er i nærheden af den, du er vant til på de badeferier, hvor du smører dig selv hvid i solcreme, så kan solens stråler allerede nu gøre skade, hvis ikke du beskytter din hud. Da jeg ikke selv kan lide at bruge flere forskellige cremer i mit ansigt under makeuppen, går jeg efter en dagcreme med solfaktor. I år har jeg valgt denne fra Clinique, som er en fugtighedscreme med SPF20, der desuden er oliefri, hvorfor den fungerer som et godt underlag under dagligdagsmakeuppen. 


Fodmaske giver velplejede til fødderne

Det er så nemt at glemme, når man trækker i sandaler, klipklapper eller fine stiletter, men husk nu, at de stakkels fødder har været henvist til lukkede sko i mere end et halvt år, og muligvis ikke er i bedste stand, når først vejret lægger op til bare tæer. Heldigvis er der råd for problemerne. Mine egne fødder bliver sommerklar med en god gang hjemmepedicure, hvor en lækker fodmaske, som efterlader fødderne fugtede og velplejede, er uundværlig.  


Den er god nok