Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
redaktionen anbefaler

Redaktionen anbefaler

Af Sulaima Tollesen
Vi har lavet en rundspørge på kontoret for at finde ud af hvilke produkter vores kolleger lige nu er vilde med. Her er hvad de svarede 👇

Idunn anbefaler
Meraki Diffuser Forest Rain 🌧

“Jeg kan allerede sige at denne diffuser kommer til at blive fast inventar i mit hjem. Det er første gang jeg har købt den og jeg er helt vild med duften. Den er frisk, naturlig og tilpas diskret. Navnet er spot on, for jeg føler virkelig at min stue dufter som en frisk skov, hvor regnen netop er faldet. Kæmpe anbefaling til dig selv eller som gave”


Camilla anbefaler
Redken All Soft Shampoo ✨

“Jeg vil klart anbefale Redken All Soft Shampoo. Det kan altså virkelig betale sig at bruge lidt ekstra penge på en kvalitetsshampoo, og den her fra Redken er helt perfekt oven på en lang vinter, som virkelig har udtørret mit hår. Denne shampoo gør bare mit hår silkeblødt og super blankt. Den er virkelig drøj i brug, så en enkelt flaske holder i lang tid.”


Sulaima anbefaler
Vita Liberata Tanning Mist Clear Medium ☀️

“På de her kølige og grå forårsdage længes jeg mere end nogensinde efter sommeren. Derfor er jeg ret glad for at tilføre huden lidt sommerglød ved hjælp af selvbruner. Jeg har længe været en trofast køber af denne tanning mist fra La Vita Liberata - jeg synes bare at det er den helt perfekte selvbruner. Den er nem at påføre, har ingen farve som smitter af på tøjet og så er den A-mærket i Kemiluppen. Kan varmt anbefales!”


Christoffer anbefaler
Stardrops The Pink Stuff Cleaning Paste 🧼

“Ja, det er måske ikke det mest sexede produkt at anbefale, men hjemme hos os har The Pink Stuff Cleaning Paste altså været en trofast følgesvend under forårsrengøringen. Jeg fik det faktisk anbefalet af en kollega herinde og tænkte at den til pris kunne jeg lige så godt prøve det af. Det har vist sig at være super effektivt både i køkken og bad, så ja, en klar anbefaling herfra.”


Zaklina anbefaler
Peter Thomas Roth Masking Minis Set 💧

“For tiden er jeg ret vild med ansigtsmaskerne fra Peter Thomas Roth. Jeg købte minisættet med 5 forskellige masker, så jeg kunne prøve dem af og indtil videre er jeg bestemt ikke skuffet. Jeg har so far brugt den blå (Water Drench Hyaluronic Cloud Mask) flere gange. Den er virkelig lækker og tilfører huden masser af fugt. I weekenden smækkede guldmasken (24K Gold Mask) i ansigtet, mens jeg så en serie, og min hud har bare været virkelig glowy og ensartet hele ugen. Nu glæder jeg mig bare til at få prøvet resten!”Den er god nok