Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hugo Boss the Scent for Her

Den søde, lette og meget populære parfume - Hugo Boss the Scent for her

Af blogger Camilla Vingaard
Hvis du ikke har prøvet The Scent for her endnu, vil denne artikel få dig overbevist "Det er en super forførende duft. Den er feminin, varm og sød"

Hugo Boss startede oprindeligt som et tysk tøjfirma med hovedkontor i Metzingen, Tyskland. Det er et af de mest kendte tyske brands. Firmaet blev grundlagt i 1924 af Hugo Ferdinand Boss. I dag laver firmaet mange andre ting end bare beklædning, og er især også kendt for deres brede udvalg af dufte til bade mænd og kvinder. 

Personligt har jeg aldrig prøvet en parfume fra Hugo Boss før, så jeg har faktisk været lidt spændt på, hvordan The Scent dufter for jeg har en ret bestemt smag når det kommer til parfumer.


Hugo Boss The Scent

Jeg må sige jeg er overrasket. Positivt overrasket! For det første fordi det er en Eau de Parfume, så den er drøj i brug og holder vitterligt hele dagen. 

Det er en super forførende duft. Den er feminin, varm og sød. Jeg har ikke så meget forstand på dybden i parfumer, men har læst mig til at den har honningfersken, fresia, osmanthus-blomst og ristet kakao blandet sammen – som tilsammen giver den færdige duft. 

Normalt er jeg til stærke parfumer, og har endda gået med mandeparfumer – fordi de har en kraftigere duft. Jeg har dog de senere år været heldig, og har fundet nogle parfumer til kvinder, der også har haft lidt bid i. Det jeg faldt for ved denne her er, at når du lige har sprøjtet parfumen på så dufter den meget sødt og for mig, meget feminint. Men når den har fået lov til at tørre på huden, får den en undertone af noget lidt kraftigere. Noget der hurtigt bliver opfanget i næsen. Det er ikke nogen dårlig ting! Så min omgangskreds kan godt lide den, fordi de dufter det søde i parfumen og jeg elsker den, fordi den også er lidt kraftigere end kun den overfladiske duft – og her kan jeg godt relatere til duften af honningfersken, som det første indtryk og ristet kakao som det kraftige efterspil, når parfumen er tørret på huden. 


The Scent for her - Parfumen du kan have med overalt 

Parfumen fås også i en rigtig fin taskestørrelse, så du nemt kan friske duften op i løbet af dagen. Den fylder ingenting, og fordi det er Eau de Parfume så skal der kun et enkelt sprøjt til for at friske duften op (hvis du overhovedet behøver det). 

Jeg er super positiv over for Boss The Scent, og det er den eneste parfume jeg har brugt henover sommeren. Den er bare drøn lækker! 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere