Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Pleje til farvebehandlet hår fra Redken

Pleje til farvebehandlet hår fra Redken

Af Camilla Vingaard | Blogger
Få gode råd til korrekt pleje af farvebehandlet hår fra Redken. Bliv fri for gullige nuancer med de korrekte produkter.

Sommeren er for alvor over os, og det er tid til at pleje de lyse lokker. Solen er flittig til at give en naturlig lysning i manges hår, men hvis du er/bliver blond i løbet af sommeren, er det måske lidt surt hvis det bliver til en gul farve, i stedet for en klar blond farve. Heldigvis er der råd for det! Redken har nemlig produkterne, der kan give dig den ønskede blonde tone i dit hår.

Shampoo fra Redken med aktivt kul

Redken color extend er en shampoo der renser dit hår for gule nuancer og samtidig giver dit hår en koldere tone. Jeg har efterhånden prøvet en god håndfuld af forskellige silvershampoos. Jeg har haft succesoplevelser med kun to af dem. Denne fra Redken er en af de to. For at opnå optimalt resultat, skal du vaske håret 2 gange med shampooen pr. bad, og lad gerne produktet sidde i håret i 3-5 minutter hver gang. 

Opnå det bedste resultat med gode hårprodukter

For at få det bedste resultat med shampooen, skal du forsegle håret med Redken color extend conditioner. Ligesom shampooen, indeholder denne conditioner også violette pigmenter, der forsegler den kolde farve og toner håret yderligere. Redken sørger for at dit hår er fri for gule nuancer og efterlader det silkeblødt. 

Redken color extend serien kan jeg virkelig anbefale, og selv hvis dit hår ikke er lyst, men måske mørkeblondt, så giver det stadig en koldere nuance i dit hår – selvom det måske ikke bliver ”isblondt”. 

Et ”nyt” lækkert hår, skal naturligvis have den rette pleje og styling. Og jeg fortsætter ned af Redken-stien.. sagen er nemlig den, at ved et overforbrug af silvershampoo kan spidserne godt tørre en smule ud. Det er aldrig at foretrække, men heldigvis er der råd for det. 

En god hårkur kan gøre underværker

Efter en god omgang toning og pigmentering, kan håret godt have brug for lidt ekstra kærlighed. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg sjældent for brugt hårkur.. hvilket må siges at være en kæmpe fejltagelse. Men derfor kan jeg jo godt give et råd eller to, når jeg har fundet en der er rimelig nem, og ikke særlig tidskrævende, at bruge! Redken color extreme protein treatment er en behandling til tørt og skadet hår. Hårkuren indeholder proteiner der beskytter håret udefra. Det er en nem spray der skal fordeles fra ørehøjde og ud i spidserne. Hvis produktet kommer i hovedbunden, kan det gøre håret fedtet hurtigere end ellers. Lad hårkuren sidde i håret i 3-5 minutter og skyl så kuren ud igen. 

Okay, nu er jeg færdig i badet. Men jeg har uendelig tykt hår, og tit orker jeg faktisk ikke at føntørre det. Meeeen med en god klat primer til håret kan altså gøre underværker. Den optimerer tørringsprocessen, og gør samtidig håret mere medgørligt, hvis du fx vil style håret bagefter. 

Afslut altid med hårolie, for at give håret al den fugt det har brug for. 


Den er god nok