Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Plej din hud ekstra godt i sommervarmen

Plej din hud ekstra godt i sommervarmen

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Ved du egentlig hvad solens stråler gør ved huden, og hvad vi kan gøre for at forlænge den kulør, vi arbejder på hele sommeren?

Sommeren er godt i gang og forhåbentlig bliver den også ved mange uger endnu. Men ved du egentlig, hvad solens stråler gør ved huden, eller hvad vi kan gøre for at forlænge vores kulør, som vi har arbejdet på så længe?

Kropspleje om sommeren

Jeg har udvalgt de lækreste sommerprodukter spækket med frugternes nærende ingredienser lige her.

Selvfølgelig ved vi godt, at vi skal passe på vores hud i solen med en god solcreme for at forebygge kræft og hudskader – huden husker nemlig  alle skader, som solens stråler har påført, hvilket resulterer i tynd og rynket hud og i værste tilfælde kræft. 

Solcremen husker vi, men ved du hvad du mere kan gøre for at pleje og forkæle huden? 

Lad os starte med ansigtet. Huden her er ekstra fin i forhold til resten af kroppen, så derfor kræver den en anden pleje. Solen kan gøre huden tør og få porerne til at udvide sig, så de bliver mere tydelige. 

Dette kan behandles med en god ansigtsmaske en gang ugentligt. Jeg har testet denne fra Himalaya- Refreshing Fruit Mask. Masken kan bruges til en normal/tør hud. 

Efter ansigtet er renset og gerne skrubbet, påføres masken i cirkulære bevægelser, så den bliver arbejdet godt ind i alle porerne. Herefter begynder den at tørre på ansigtet. Når den er helt tør vasker man masken væk med en klud og påfører sin yndlingsdagcreme (gerne med solfaktor) bagefter. Huden bliver babyblød og porerne er renset helt i dybden. Så lækker følelse! Slut af med en skøn læbepomade fra Eos, da læberne hurtigt kan tørre ud i solen.

Kroppen bliver udsat for en masse solcreme og støv i sommermånederne, så en behandling en gang om ugen, som er mere dybdegående er rigtig godt. 

Hvis du har et badekar, kan du komme lidt god Bath Salt fra Fresh Juice i samt Bath Foam fra samme mærke i vandet. Det varme vand er effektivt til at løsne den tørre hud på kroppen. Herefter kan du skrubbe det tørre hud væk med Fresh Juice Body peeling. Den skrubber fint alle døde hudceller væk, og gør huden blød og klar til en god nærende creme. Af cremer er jeg blevet ret vild med Fruit Works Raspberry & Mango Body Butter. Selve cremen har en ekstra tyk konsistens, som især er god til den tørre hud på benene, men også resten af kroppen der ofte er mere tør om sommeren. 

En god skrub og creme kan forlænge den flotte kulør du har opbygget

Og hvem vil ikke have en solbrun og babyblød hud? Det vil jeg hvert fald gerne!

Da hænderne er der, hvor de første ældningstegn viser sig, er det et must med en god fugt hertil. Jeg har min håndcreme fra I Love Exotic Fruit – Hand & nail cream  stående ved siden af sæben på badeværelset, så jeg husker den hver gang. Prøv det! Din hud vil elske dig for det.

Den er god nok