Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Pink hårfarve

Pink hår - sommerens trend!

Af Camilla Vingaard | Blogger
Pastelfarver i håret er hottere end hot. Vores blogger Camilla viser her, hvordan du får en super flot pink hårfarve med en farvebombe fra Revlon!

Solen skinner, sweateren er gemt langt væk og de korte shorts er fundet frem. Danmark er endelig blevet ramt af noget, der kunne føles som sommer. Forår og sommer er for mig forbundet med mange ting, men især gadefester og festivaller lugter langt væk af sommer! Det betyder fest og farver. Men det kan være svært altid, at klæde sig både pænt og praktisk, når man skal campe en uge på en mark til høj musik. Dit hår derimod kan være lige så farverigt og festligt, som du har mod på! Med alverdens farvebomber fra Revlon, kan du have lige den hårfarve du har lyst til. Dit hår er din bedste accessory, og især om sommeren. Så gør dig klar til at have hår, der gør andre grønne af misundelse, for når du har læst resten af denne artikel – så er dit hår picture perfect!


Revlon Nutricolor farvebombe

Denne fondant farve er et sommer musthave! Jeg er især vild med pastelfarver og lyserøde nuancer. Derfor valgte jeg Revlon Nutri Color Creme 005 Pink. Jeg var faktisk lidt i tvivl om jeg skulle blande den op, eller om jeg bare skulle putte den direkte i. Jeg var blevet advaret om, at den er meget kraftig i farven, hvilket nok også er årsagen til at den kun skal sidde i håret i 15 minutter? Jeg har tidligere leget med farvebomber, men mit hår har ikke taget imod farven. Derfor besluttede jeg mig for, bare at putte farven direkte i håret og håbe på det bedste. 

Det skal du bruge:

  • Revlon farvebombe
  • En kam
  • Handsker

Sådan gør du

1. Vask dit hår (uden brug af balsam)

2. Tør dit hår let med et håndklæde, håret skal stadig være vådt

3. Tag handskerne på, og prik hul i farvetuben med låget

4. Lav en streg af farve langs din skilning i håret

5. Tag kammen, og red farven igennem håret og helt ned til spidserne

6. Inddel herefter håret i sektioner, og gentag samme metode – læg en streg af farve tæt op af hovedbunden og red det ned gennem håret

7. Sørg for at hele håret er dækket af farve

8. Lad farven sidde i 12 – 15 minutter (jeg lod min sidde i, i 12 minutter)

9. SKYL (IKKE VASKE) farven grundigt ud og brug en leave-in balsam efterfølgende

Ønsker du at være sikker på en mere neutral og pastel-agtig farve, så kan du blande det op med din balsam inden du putter den i håret! Det er meget individuelt, og kommer helt an på hvordan dit hår optager farven. Jeg ved, at mit hår har svært ved at absorbere røde nuancer – og derfor blandede jeg ikke farven op. 

Bevar hårfarven med Milkshake

For at bevare farven, og se have flawless hår i længere tid, bruger jeg en farvebevarende shampoo fra Milkshake. Generelt synes jeg milkshake laver nogle lækre produkter, og de indeholder virkelig nogle gode mælkeproteiner, der giver glans til håret og genopbygger det ødelagte hår der forekommer ved en hårfarvning. Samtidig indeholder den et stof der hedder Integrity 41, der forlænger farvestyrken og dermed får farven til at holde længere! Jeg vasker håret med shampoo 2 gange, hver gang jeg går i bad. Fordi jeg vil være sikker på, at alle produkter, fedt og snavs bliver vasket helt væk fra mit hår. Derfor holder farven selvsagt, ikke helt så lang tid som man ellers kunne forvente. Vasker du derimod kun håret 1 enkelt gang pr. bad, så kan du sagtens få farven til at holde i mindst 14 dage, uden at den fiser ud i farven. 

Få styr på det ødelagte hår med Olaplex

Næste gang jeg går i bad, og vasker hår – sørger jeg altid for at have brugt en Olaplex hårkur i 30 – 40 minutter. Den genopbygger håret, og efterlader det silkeblødt hele uden krus i håret. Hvis du oplever spaltede spidser, eller ødelagt hår ved hovedbunden – så er Olaplex med 100% sikkerhed din bedste ven, mens du farver hår! Den er nemlig lavet specifikt, til at pleje farvet og skadet hår. 

Hvis ikke du var klar til, at tage på festival før... så er du det i hvert fald nu! Hertil vil jeg gerne tilføje, at jeg er ganske overrasket over hvor blødt mit hår var, efter jeg havde brugt denne farvebombe fra Revlon. Du får ikke brug for alverdens hårprodukter, efter brugen af denne farvebombe... det ville også være upraktisk at medbringe til en stor mark i et telt! 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem