Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Giv det kedelige vinteroutfit et hint af sommer med hårpynt

Pift dit outfit op med hårpynt

Af Nadia Maja Bech | Beauty ekspert
Se her et udklip af smuk hårpynt og bliv inspireret – der er noget for enhver smag og ethvert type hår. Husk på, it is all about the details!

Efteråret har sat ind og det kolde vintervejr begynder sporadisk at melde sin ankomst. Det betyder, at mange af os tenderer til at pakke os ind i sort eller meget mørke farver. Den brune sommerglød, vi brugte flere uger på at få, da solens stråler varmede vores hud, er stille og roligt faldet af, og vinterblegheden har langsomt sat sit præg. Nu skal vi til at arbejde lidt ekstra for at se lige så friske ud, som vi gjorde i sommer. Men det er hårpynt en god løsning på! Med hårpynt kan du pifte selv det kedeligste sorte outfit op og få det til at syne af mere. Det er også et godt tip at bruge hårpynt, nu hvor blæst og regn kommer til at blive hverdag, og du gerne vil undgå vådt, slasket ukontrolleret hår samt hår, der flyver alle vegne. Og hvis man har fulgt bare en smule med i hvad der trender lige nu, ved man, at hårpynt virkelig er et hit. Se her et udklip af smuk hårpynt og bliv inspireret – der er noget til enhver type samt hvert et hår. Husk på, it is all about the details!


Hårpynt fra Everneed:

Det sikre valg

Everneed Jojo Shimmer Scrunchie Pinky Dust er det sikre valg. Denne scrunchie går til alt. Den kan både bruges til at peppe det kedelige hverdagsoutfit op, men den kan også bruges til festlige lejligheder, da den glimter rigtig fint. Har du glemt en almindelig hårelastik og skal direkte i fitnesscenteret efter arbejde eller skole, er en scrunchie tilmed perfekt, fordi den stadig er effektiv til at holde på håret sammenlignet med eksempelvis en hårklemme. Det gode ved en scrunchie er desuden, at du kan sætte den, som du vil, og hvis du pludselig har lyst til at have løst hår, kan du blot tage den om dit håndled, og så vil den fungere som et fint armbånd. Hvis du ligger inde med et stort og/eller langt hår, er mit råd at lave en høj hestehale – så kan man også se hårelastikken forfra! Har du derimod et relativt kort og/eller fint hår, er det rigtig cool at sætte hestehalen lidt længere nede på hovedet og evt. lave en lille knold med den.


Det klassiske, fine look

Er du tilhænger af et klassisk look og kan du ikke lide, at der sker så meget ift. styling af dit hår, så er to gode bud Everneed Pretty Candycade Perle Hårspænde i Guld og Everneed Ester Glow Cacao Hårspænde. De er begge utrolig smukke og enkle. Som billederne antyder, vil jeg style dem ved at sætte dem ude i den ene side af håret og tage håret bag øret. Hvis du bærer nogle rigtig fine øreringe, kommer der dermed også mere fokus på dem. 


Det spraglede look

Er du derimod til det mere spraglede look og elsker, at der kommer noget farve på, er Everneed Kamma Hårbøjle Mustard og Everneed Marie Hårklemme Soft Blossom nogle rigtig gode bud. Fordelen ved hårbøjlen er, at den er lavet på en måde, så du kan have den på hele dagen uden at få ondt bag ørerne. Den gule mustard farve er derudover helt utrolig smuk, og den går især godt til en mørk hårfarve. Hårklemmen er rigtig smart, fordi den kan styles på flere forskellige måder. Du kan både sætte alt håret op, eller du kan vælge kun at samle noget af håret i klemmen og lade resten hænge. Det faktum at klemmen både har en virkelig fin, lyserød farve samt at den glitrer, gør, at man ikke kan undgå at lægge mærke til den. Så elsker du bling bling, skal du ikke tøve med at vælge denne klemme. Et lille minus er priserne på hårpynten.Den er god nok