Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Flettet hårbånd

Pictorial: Flettet hårbånd

Af Blogger og Youtuber Signe Hansen
Vores begejstring for fine fletninger vil ingen ende tage! Denne gang kan du se hvordan man laver et flettet hårbånd, perfekt til sommerens fester!

Fletning step-by-step

Vores begejstring for fine og nemme fletninger vil ingen ende tage – denne pictorial viser dig, hvordan du kan få effekten af et flettet ”hårbånd”. Et perfekt look til alle sommerens festivaller og fester! 


  1. Start med, at dele håret hele vejen fra det ene øre til det andet. Saml det resterende med en Blax elastik i nakken.
  2. Lav enten en fransk fletning eller en hollandsk fletning som her. Start fra det ene øre. Når du skal lave en hollandsk fletning, så fletter du totterne under hinanden modsat en almindelig fransk fletning. På den måde kommer fletningen til at lægge uden på håret, og du kan derfor få den til at se mere fyldig ud. Det gør hårbånds-effekten endnu mere tydelig.
  3. Flet håret hele vejen over til det andet øre.
  4. Fastgør med en hårnål og sæt evt. en elastik rundt om hvis du er bange for, at nålen ikke alene kan holde fletningen sammen.
  5. Fjern elastikken i nakken og pjusk håret på plads.
  6. Løsn nu let på fletningen for at gøre den endnu mere fyldig.
  7. Krøl et par tilfældige totter i det løse hår.


Hvis du ønsker et ultimativt festival look, så kan du med fordel pynte din fletning med et par små blomster, perler eller lignende.
Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem