Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Pas på din hud med solfaktor

Pas på din hud med solcreme

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Det er vigtigt at bruge solcreme allerede når solen begynder at vise sig i løbet af foråret. Lær her hvilke der er bedst selv til en tidlig forårssol.

Foråret viser sig fra sin aller bedste side i øjeblikket, og faktisk er UV-indekset allerede oppe på over 3, så det er lige nu, at du skal beskytte huden ekstra godt mod solens stråler.

Men hvilke solcremer egner sig bedst til foråret?

Jeg vil her vise mine forårsfavoritter, som kan bruges af hele familien.

Min egen yndlings er fra Piz Buin og hedder Tan intensifying Sun Lotion. Den har solfaktor 30, som giver en høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, så man undgår skoldning af huden.

Den har også en anden egenskab, som jeg godt kan lide. Den øger nemlig hudens naturlige brune pigment, mens man nyder solen udenfor.

Duften minder mig om en dejlig ferie – virkelig lækker! Et andet plus er, at den ikke har den her typiske fedtede konsistens, som jeg synes mange solcremer kan have. Den smelter dejligt ind, og giver en dejlig fugt til huden.

Til børnene bruger jeg en solcreme til særlig sentitiv hud fra Avéne – Thermale Very High Protection Spray SPF50+. Den er i sprayform, hvilket både er praktisk og sjovt for børnene, og vigtigst af alt, så har den en høj solfaktor. Den er specielt udviklet til lys og sentitiv hud, så den er et godt valg til de små. Den er samtidigt vandfast og trænger hurtigt ind i huden.

I min taske har jeg en mindre solcreme, som er virkelig god at have med rundt. Den er fra det danske brand, Ecooking, og har en solfaktor 30. For mig er det min egen lille luksuscreme, som er af høj kvalitet, og kun indeholder økologiske ingredienser og olier. Den er som jeg godt kan lide – ikke fedtende, men er vandfast, og rigtig god til ansigt, hænder, nakke, og hvad der ellers er udsat for sol her i foråret.

Efter en dag ude i solen, er det godt at få skyllet det gamle solcreme væk, og forkæle huden med en god aftersun. Her kan jeg anbefale Nuxe Refreshing After-Sun Lotion. Den er god til hele familien, da den er med 92% naturlige ingredienser og botaniske ekstrakter, som lindrer og beroliger huden.

Hvis man ønsker at beholde den flotte brune kulør, man stille og roligt opbygger, er det vigtigt at huske at fugte og pleje huden. Den kan bruges i både ansigt og på kroppen.

Tip: Solcreme skal påføres 20 minutter inden man går ud i solen, og skal gerne påføres igen efter et par timer for den optimale beskyttelse.

Den er god nok