Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Parfumer

Parfumeguide: Fra sommerduft til vinterduft

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Skift din sommerduft ud med en tungere parfume her i de kolde måneder. Om vinteren kan en lidt tungere duft nemlig noget helt specielt.

Skift din sommerduft ud med en tungere parfume her i de kolde måneder. Kalenderen siger efterår og vinteren er lige rundt om hjørnet. Derfor er det nu tid til at skifte den lette sommerduft ud med en tungere vinterduft.

Din sommerparfume indeholder nemlig de helt lette og friske blomsternoter, som vi forbinder med sol og varme. Derfor vil jeg her komme med to af mine yndlingsdufte til vinterperioden.

Parfumeguide - vinterdufte

Good Girl af Carolina Herrera er den første parfume, som jeg vil fortælle om. Det er en helt ny duft for mig, som jeg bare måtte eje, første gang jeg duftede til den. Det er en eksklusiv duft, som passer perfekt til de kolde måneder. Personligt er jeg ikke selv til de helt tunge dufte. Jeg kan godt lide, at der stadig er et friskt tvist indover, og i denne duft er det jasminblomster, som gør den feminin og let. Den lidt tungere og sensuelle side, kommer fra kakao- og tonkabønner, og kombinationen af disse, gør bare duften så eksklusiv og lækker. 

En varm anbefaling fra mig af “til kvinden som elsker sin gode side, og hylder den slemme”, som Carolina Herrera selv beskriver.

Et andet godt bud på en forførende vinterduft er den klassiske Armani Code For Her. Den har igen den lidt tungere og sensuelle side med frisk ingefær og sandeltræ samt det friske indbydende strejf fra orange blomster og honning. En helt unik duft, som bare består år for år. I starten var det en duft, som jeg lige skulle vænne mig til, og sådan er det jo med nye dufte, men nu er der bare så mange dejlige minder forbundet med den duft, så den er en klassiker for mig hver vinter. 

Det kan være svært at vælge mellem de mange lækre dufte, men der er nu bare ikke noget bedre end at forkæle sig selv med en ny lækker parfume, som man har glæde af hver dag. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem