Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
13. December 2018
LuxLiving

Opskrift: Nemme vafler

Af ernæringsekspert Christina petersen-bønding
nemme vafler

I december er det tilladt at forkæle sig selv lidt ekstra, og det kunne jo passende ske med de her lækre julevafler. Duften af nybagte, smørstegte vafler er ren forkælelse.

Med Maizenas vaffel mix bliver det lidt nemmere at bage vafler, og på den måde kunne det jo nemt gå hen og blive en god vane. Jeg har tilsat kanel og kardemomme til vaffelmixen, som gør dem ekstra julede. Om du spiser vaflerne til morgenmad eller som dessert, er jo kun op til dig selv. Jeg synes, det fungerer godt i begge sammenhænge, for toppingen kan varieres så det passer til anledningen. 


Du skal bruge (10 vafler): 

7 dl vand

1 pakke Maizena vaffel mix

2 spsk. kanel 

1 tsk. stødt kardemomme 

150g smør

Smør til stegning

Forslag til topping: Ristede pistaciekerner, granatæblekerner, flormelis, Nutella, is eller marmelade


Fremgangsmåde

Hæld vand i en skål og tilsæt Maizena vaffel mix, kanel og kardemomme. Smelt smørret og held det i skålen med de øvrige ingredienser. Pisk det hele godt sammen med en elpisker. 

Opvarm et vaffeljern og kom lidt smør på begge sider og lad det smelte. Hæld dej i på størrelse med en suppeske og lade vaflen stege indtil den er gyldenbrun og sprød. 

Server vaflerne med flormelis, granatæblekerner og pistaciekerner eller dit yndlings topping.

Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.