Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
nemme vafler

Opskrift: Nemme vafler

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
I december er det tilladt at forkæle sig selv lidt ekstra, og det kunne jo passende ske med de her lækre julevafler. Duften af nybagte vafler - Mmm

I december er det tilladt at forkæle sig selv lidt ekstra, og det kunne jo passende ske med de her lækre julevafler. Duften af nybagte, smørstegte vafler er ren forkælelse.

Med Maizenas vaffel mix bliver det lidt nemmere at bage vafler, og på den måde kunne det jo nemt gå hen og blive en god vane. Jeg har tilsat kanel og kardemomme til vaffelmixen, som gør dem ekstra julede. Om du spiser vaflerne til morgenmad eller som dessert, er jo kun op til dig selv. Jeg synes, det fungerer godt i begge sammenhænge, for toppingen kan varieres så det passer til anledningen. 


Du skal bruge (10 vafler): 

7 dl vand

1 pakke Maizena vaffel mix

2 spsk. kanel 

1 tsk. stødt kardemomme 

150g smør

Smør til stegning

Forslag til topping: Ristede pistaciekerner, granatæblekerner, flormelis, Nutella, is eller marmelade

Fremgangsmåde

Hæld vand i en skål og tilsæt Maizena vaffel mix, kanel og kardemomme. Smelt smørret og held det i skålen med de øvrige ingredienser. Pisk det hele godt sammen med en elpisker. 

Opvarm et vaffeljern og kom lidt smør på begge sider og lad det smelte. Hæld dej i på størrelse med en suppeske og lade vaflen stege indtil den er gyldenbrun og sprød. 

Server vaflerne med flormelis, granatæblekerner og pistaciekerner eller dit yndlings topping.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem