Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Tan drops produkter

Opnå en naturlig farve med tan drops

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
En rigtig god løsning til en naturlig glød henover vinteren er tan drops – lillesøsterproduktet til selvbruneren! Bliv klogere på tan drops her!

Så kom det pludselig snigende, før man vidste af det. Efteråret. Temperaturene og de lyse timer er i disse dage aftagende, og ligeså er vores sommerkulør, der lige om lidt blot er et oldtidslevn fra dengang, hvor solen stadig skinnede over vores nordlige egne. 

De mørke og kølige efterårsdage kan vi ikke stille så meget op imod. Hvad angår den solkyssede sommerglød, er det heldigvis en helt anden sag – for der er masser af muligheder og råd til dig, der ønsker at bevare lidt farve, indtil vi om et halvt års tid igen kan begynde at se frem til lysere og lunere tider.

Selvbruner med et naturligt resultat

Solarier kan af mange årsager, som du helt sikkert allerede kender til, ikke anbefales som quickfix, når vinterblegheden skal til livs. Til gengæld findes der et hav af selvbrunere, som med fordel kan inkorporeres i skønhedsrutinen – både om vinteren og om sommeren. Men heller ikke alle bryder sig om (eller har tid til) selvbruneren. Og hvad gør man så, når man alligevel gerne vil puste lidt liv og glød i sit vinterblege ansigt? 

En rigtig god løsning er de såkaldte tan drops – lillesøsterproduktet til den i forvejen famøse selvbruner. Tan drops er oplagt til dig, der ikke bryder dig om er-lige-kommet-hjem-fra-tre-uger-i-Thailand-looket. Tan drops er oplagt til dig, der ikke har tid til et par gange om ugen at eksfoliere hele kroppen, indsmøre den i selvbruner og vente på, at det hele tørrer ind. Og tan drops er oplagt til dig, der efterlyser den nemmeste, hurtigste og mest effektive genvej til kedelig, livløs teint.

Tanning drops

De gyldne dråber, der den seneste tid har indtaget markedet som det perfekte, nemme alternativ til både traditionelle selvbrunere og solarier, blandes hver dag, et par gange om ugen eller blot efter behov i din almindelige fugtighedscreme. På den måde bidrager den med en naturlig glød, som nemt kan opbygges efter behov, men uden risiko for uvelkomne orange plamager og andre skrækhistorier kendt fra selvbruneren. 

Hvad end du ønsker at bruge dine tan drops som en hurtig genvej til lækker hud ved særlige lejligheder, hver dag eller blot som supplement til din selvbruner, findes der garanteret en version, som passer til dine behov. Selv er vi særligt begejstrede for Coolas Sunless Tan Anti-Aging Faceserum, der med tilsat hyaluronsyre og arganolie ikke blot giver den fineste glød, men også efterlader huden gennemfugtig og elastisk.

Desuden er et par dråber af Ecookings Self Tanning Drops – som er helt fri for ingredienser såsom parabener og parfume – eller Advanced Pro Formula Tan Boosting Facial Serum fra St. Moriz blandet i dagcremen et stensikkert hit, når huden længes efter en solkysset glød. 

Den er god nok