Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Nytårsnegle

Nytårsnegle - diskrete, kreative og vilde neglelooks

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Vores dygtige blogger Camilla viser tre forskellige neglelooks der egner sig perfekt til nytårsaften - og til andre festlige lejligheder!

Glimmer, glitter og pailletter i lange baner! For mange af os er nytårsfesten den aften på året, hvor vi gør allermest ud af outfittet, makeuppen og håret – at være overdressed er simpelthen ikke en mulighed på årets største festdag.


Festlige nytårsnegle er derfor den perfekte accessory og en fin detalje i nytårs-outfittet, hvis man virkelig går all in på festlighederne. På Luxplus finder du et væld af billige, smukke og glitrende neglelakker i alverdens farver, samt en masse neglelir, der kan peppe dine nytårsnegle op. I dag har jeg brugt et udvalg af disse produkter til at skabe tre bud på festlige negle, som du kan lade dig inspirere af lige her.


De sofistikerede, diskrete nytårsnegle


Er du typen, som ikke er til det helt store, pompøse og overdrevne nytårslook, men alligevel gerne vil gøre lidt mere ud af sig selv på nytårsaften, er dette neglelook superfint og diskret, men festligt. For at opnå de sofistikerede glimmernegle, skal du bruge en almindelig, ensfarvet neglelak og en gennemsigtig overlak med glimmerpartikler. Jeg har valgt denne nude-farvede lak fra Rimmel og denne overlak med guld glimmer fra Maybelline, men man kan naturligvis mikse og matche, som man har lyst. 


Start med at give dine negle et eller to lag med den ensfarvede neglelak. Når lakken er tør, skal du bruge overlakken med glimmer. Start med at tørre det meste af lakken af på kanten af neglelakskrukken, og læg så et tyndt lag på den nederste halvdel af din negl. Nu kan du dyppe penslen i neglelakskrukken igen, så lidt mere glimmer opfanges af børsten, og påføre lidt mere af lakken i bunden af neglen, så det får en flot hombré-glittereffekt. Voila! Et supersimpelt og fint look til dig, der gerne vil have glimmer uden at det bliver too much. 


De kreative nytårsnegle


At lave flot nailart er ikke ligefrem et talent, som størstedelen af os besidder – og os, der har forsøgt os med kundskaben, ved, at det er megasvært og ofte ender galt. Det har Barry M. gjort noget ved! Mærket har nemlig skabt nogle supercool neglelakstuscher, som gør det både let og sjovt at tegne fine motiver og mønstre på neglene, uden at man ender med udtværet lak alle vegne. Har du mod på at finde din kreative side frem til nytår, er dette produkt altså perfekt til lejligheden!


Til mit bud på de kreative nytårsnegle lægger jeg først en smuk, mørk gråsølv neglelak med metallisk finish fra Collection over hele neglen. Når den første lak er tørret, bruger jeg den sølvfarvede tuschneglelak til at tegne forskellige mønstre på hver negl. Det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænser; du kan eksempelvis markere den festlige anledning ved at skrive 2017 på en af neglene, ligesom jeg. Afhængig af valget af farver og motiver, kan du altså lave unikke negle, der passer til din personlighed og dit nytårsoutfit. En ting er sikker; der vil ikke være en finger at sætte på detaljerne!  


De vilde, overdådige nytårsnegle


Skal dit look være ekstra flashy på dette års nytårsaften, må du ikke glemme neglene! Det populære negle-brand OPI har faktisk skabt et neglelakssæt, som er genialt til nytår. Det består nemlig af tre fine neglelakker (der bestemt også kan bruges på årets resterende dage!) men inkluderer derudover små swarovski-similisten, man ved hjælp af en tilhørende lim kan dekorere neglene med.


Dette negle-kit er oplagt til dig, der virkelig gerne vil have glimmer, glitter og shine til nytårsfesten, men sættet kan også sagtens bruges af dig, der holder af et mere afdæmpet look. Man kan altså vælge at gå all in similisten på alle negle, men man kan også sagtens nøjes med en enkelt sten på hver negl eller måske kun på én negl.


Det er kun din kreativitet – og trang til bling – der sætter grænser for mulighederne! Jeg har givet mine negle et lag med den fine lysrosa neglelak fra kittet, og fulgt efter med forskellige swarovski-mønstre. Selve applikationen af stenene er slet ikke så svær, som man skulle tro: Påfør blot limen de steder på neglen, hvor du vil sætte en similisten, og placer dernæst stenen med en pincet. Så vil du med sikkerhed komme funklende igennem nytåret! 

Den er god nok