Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Pastelfarvede negle

Neglelakker i de smukkeste pastelfarver

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Intet siger forår som fine pastelfarver, og i denne tid, hvor træer og blomster springer ud, kan man godt få lyst til at matche naturen.

Intet siger forår som fine pastelfarver, og i denne tid, hvor træer og blomster springer ud, kan man godt få lyst til at matche naturen og selv iføre sig de mange, flotte forårsfarver.

Pasteller til foråret er ingen nyhed, men det er til gengæld de multipastelfarvede negle, som lader til at blive et af dette forårs største negletrends. Har du også lyst til at pifte dit look op med de farverige, legende neglelakker, giver vi dig her et bud på fire fine OPI-lakker, der er oplagt at iføre sig til foråret.


OPI neglelakker - et populært valg

Det er ikke uden grund, at du finder OPI's neglelakker på saloner verden over. Lakkerne er både nemme at arbejde med, har en god holdbarhed og kommer i alverdens smukke farver – og pastellerne er ingen undtagelse. Til dette forår har vi udvalgt fire pastelfarvede lakker ud af OPI's enorme og alsidige sortiment. Pastellerne er sarte og smukke hver for sig, men også helt perfekte til at mixe og matche i forskellige farvekombinationer med hinanden. 

Forårs neglelakker fra OPI

OPI That’s Hularious 

Intet siger forår som den perfekte mintgrønne nuance, der efterligner de spæde knopper og blade på træerne. Og så er grønt på neglene bare en skøn genvej til at pifte ethvert outfit op.

OPI Infinite Shine Don’t Toot my Flute

Med sin fine lilla nuance minder denne lak om lavendelmarker og sommer. Og så er neglelakken måske den af de fire i denne samling, der står bedst til hver af de tre andre.

OPI It’s A Boy

Forår er lig med følelsen af endelig at se solen på en babyblå himmel efter et halvt år med mørke og kulde. Så hvorfor ikke matche neglene med netop den følelse? Med It’s A Boy er der garanteret skyfri himmel over humøret hver dag. 

OPI Infinite Shine Seven Wonders of OPI

Babylyserød er formentlig at finde i de flestes neglelaksamling, men ikke desto mindre kan det være svært at finde den helt rigtige nuance. Med sin perfekt støvede, rosa farve minder denne lak om forårets blomstrende kirsebærtræer – og så kommer vi vist ikke meget tættere på perfekt end det.

Den er god nok