Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Essie Gel Couture

Tag foråret på med Essie Gel Couture

Af Camilla Vingaard | Blogger
Opdag den enestående holdbarhed med Essies Gel Couture lakker! Oplev en revolutionerende neglelak, der overgår dine forventninger.

Solen skinner og ifølge prognoserne er foråret for alvor på vej. Med højere temperaturer og sol så langt øjet rækker. Er vi heldige bliver et solrigt forår til en varm sommer, men hvordan bliver man egentlig klar til foråret?

For mig handler det om selvbruner, glatte ben og farverige negle! Herudover handler det om at komme ind i en god beauty-rutine, så det ikke er noget jeg først skal “øve” mig på, når sommeren har gjort sit indtog. For det kan være en udfordring at lægge både selvbruner og neglelak pænt! 

Neglelak fra Essie holder bare bedre

Neglelak er aldrig bare neglelak. Der findes den neglelak, som krakelerer efter to dage og så er der den type, som bliver siddende længe og som næsten ikke kan komme af. Personligt holder jeg mest af den sidstnævnte. Derfor besluttede jeg mig for at prøve Essie Gel Couture kollektionen.

Inden jeg dykker ned i specifikke farve anbefalinger, vil jeg gerne slå et slag for holdbarheden. Jeg er virkelig imponeret! Det holder over en uge, inden det begynder at løsne sig fra neglen. Det har jeg kun prøvet ganske få gange, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg tror dels det handler om, at jeg er blevet bedre til at lægge lakken, men også at jeg ikke længere fristes til at købe “discount mærker” hvor der er gået på kompromis med kvaliteten, fordi det er så billigt på Luxplus, at man har råd til at købe kvalitet. 

Læg den bedste bund for bedre holdbarhed 

Jeg bruger en basecoat der hedder “Grow stronger”, for jeg har ret tynde og skøre negle. De knækker hurtigt og er ret bløde, derfor vælger jeg en base der styrker neglene - både for at lakken holder længere, og for at mine negle samtidig bliver stærkere. 

Essie har forskellige basecoats, så du kan finde den der passer bedst til dit behov.

Strålende neglelakfarver i alle nuancer 

Jeg er slem til at falde i den fælde, hvor jeg har det på jeg plejer: nudes. 50 shades of nude. Derfor var jeg totalt ude af min komfort zone, da jeg skulle vælge farver. Strålende farver i forskellige nuancer. Men jeg er faktisk endt med at være totalt vild med ret mange af dem! 

Neglelak til hele foråret - og sommeren

Jeg er (overraskende for mig selv) blevet helt forelsket i Essie Gel Couture Sizzling Hot. Det er en vaskeægte diva rød farve, og jeg kan ikke lade vær med at tænke lidt på Marilyn Monroe når jeg selv har den på. Den er virkelig flot, og det bliver uden tvivl min go-to farve både til forår og sommer! 

En anden farve jeg er ret vild med, er mere så er i farven. Den mintgrønne Zip Me Up er også virkelig fin. Jeg tror den vil passe bedre til min garderobe, når det bliver lidt lunere i vejret. Under alle omstændigheder, synes den er fed fordi den også passer til pæne lejligheder såsom konfirmationer og bryllup - netop fordi den er lidt mere afdæmpet i farven. 

Er man til de mere afdæmpede farver, så er Sheer Fantasy eller Sew Me rigtig flotte farver. De er ikke så prangende, men giver et mere diskret look. De er gode, hvis du godt kan lide at have farve på neglene uden at de skriger på opmærksomhed. 

Er det shellak eller Essie? 

For at sætte toppen på kransekagen af mit look, afslutter jeg med Essie Gel Couture top coat. Det giver et skinnende finish, og jeg er faktisk blevet spurgt flere gange om jeg her shellak på! Det synes jeg siger rigtig meget om, hvor lækker en kvalitet kollektionen har. 

Mit bedste råd er, at du skal kaste dig ud i spraglede farver og øv dig i at lægge en pæn lak! Da jeg begyndte at gå med neglelak, lagde jeg det som en på 5 år, men jeg synes faktisk jeg er blevet ret god til det og det ser bare velsoigneret ud med neglelak på neglene. Jeg synes det er enormt feminint og det er endnu en måde at udtrykke din personlige stil på! Jeg er sikker på, at du også finder din nye yndlingslak i Essie Gel Couture kollektionen. 

Den er god nok