Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Neutral hudplejeprodukter

Naturlig og nem hudplejerutine med Neutral

Af Sandra Schjerning | Influencer
Nogle gange er en enkel hudpleje rutine mere end nok, og med Neutrals produkter er det nemt at komme i gang med en simpel, men effektiv rutine.

Naturlig hudpleje fra Neutral

Min hudpleje rutine består altid af 4 simple trin: fjern makeup, vask ansigt, skintonic og ansigtscreme. Man behøver ikke bruge 50 forskellige produkter for at opnå en flot hud, faktisk så risikerer man at for mange og for forskellige produkter har den modsatte effekt end hvad man ønsker. Nogle gange så er en enkel hudpleje rutine mere end nok og med Neutrals produkter er det nemt at komme i gang med en simpel, men effektiv rutine.

Step by step til fjernelse af makeup

  1. Neutrals renseservietter er gode til at fjerne makeup og selv vandfast mascara får den bugt med! Servietterne er milde mod øjenene, de indeholder hverken parfume eller farvestoffer og passer rigtig godt til sensitiv hud. Husk at lukke låget efter brug, så du sikrer at servietterne ikke tørrer ud!
  2. Ansigtsvasken er også mild og renser og fjerner urenheder super effektivt og kan bruges både morgen og aften. Den plejer huden og nedsætter risikoen for hudirritationer og allergier. Den indeholder glycerin, B3-vitamin og allantoin, der hjælper med at fugte huden og efterlader den sund og balanceret. 
  3. Ansigtsvasken er super nem at bruge, man skal bare fugte ansigtet med vand, pumpe en smule skum ud i hånden og massere det forsigtigt ind i huden. Herefter skyller man ansigtet grundigt og dupper huden tør med et håndklæde! 
  4. Efter ansigtsvasken er det tid til skintonic for at få porrerne til at trække sig sammen igen. Den milde skintonic er specielt udviklet med henblik på huden, uanset om den er normal, tør eller sensitiv. Den indeholder kun milde ingredienser og er uden alkolhol og så indeholder den pro-vitamin B5. Den fungerer som en toner og skal bruges på en vatrondel, som så stryges hen over ansigtet - og den kan bruges både morgen og aften, men pas på omkring øjenene, selvom den er mild så er den ikke egnet som øjenmakeup fjerner!
  5. Jeg afslutter altid med en god ansigtscreme og her er den plejende dagcreme fra Neutral helt perfekt. Det er en let creme, der passer på alt fra normal til sensitiv hud. Den plejer og fugter og nedsætter risikoen for hudirritationer. Den absorberes super hurtigt og indeholder glycerin og vitamin E, der efterlader huden blød, spændstig og velplejet. 

Har man lidt ekstra tid og synes at huden på kroppen også fortjener lidt forkælelse så er Neutrals bodycreme helt genial! Den er designet til sensitiv hud og kan bruges dagligt. Den er fed i det og efterlader huden blød og smidig! 

Milde produkter fra Neutral

Alle produkterne er dermatologisk godkendte og har en neutral pH formel, så man kan være sikker på at produkterne er milde selvom de er effektive. De er alle sammen fremstillede til daglig brug og har en særlig formel, der passer til sart hud. Derudover indeholder produkteren hverken parfume eller farvestoffer. 

Neutrals mission har de sidste 40 år været at udvikle produkter der passer til hele familien, så de kan bruges uanset om man har normal eller sensitiv hud, er voksen eller baby, mand eller kvinde! 

Alle produkterne er udviklet så de hjælper med at forhindre hudallergier uden at gå på kompromis med kvaliteten og effektiviteten og så er de faktisk udviklet i samarbejde med allergi- og astmaorganisationer i Skandinavien.

Fokus på bæredygtighed

Neutral fokuserer på at deres produkter ikke kun skal have en positiv effekt på huden, men også på miljøet. Derfor stræber de efter at bruge ikke-skadelige kemikalier og at udnytte energien så godt som muligt. Fx er al deres vaskemiddel produceret ved brug af 100% vedvarende energi og mange af deres produkter er tilgængelige i genopfyldelig emballage med 80% mindre plastic end almindelig emballage! 


Den er god nok