Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Collagen som pulver og maske - elasticitet til din hud på to måder.

Mindsk fine linjer og rynker med collagen

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Jeg har prøvet det, alle taler om: Collagenpulver. Læs hvordan det er at bruge, hvordan det smager - og få et tip til spændstig hud på ingen tid!

Collagen er på alles læber. Både når vi snakker om at holde huden ungdommelig, og når de fine linjer og rynker skal mindskes. Men hvordan får man egentlig boostet sin hud med kollagen, og hvad er kollagen egentlig? 

Det har jeg undersøgt i denne artikel. Ja, faktisk har jeg prøvet det på mig selv for at finde ud af, hvordan det bruges - og hvordan det smager. Ikke mindst. 

Men først til spørgsmålet: Hvad kollagen egentlig er for noget?

Hvad er collagen? 

Kollagen (eller collagen) er et protein, som er vigtigt for vores krop. Det er et slags byggesten til vores brusk og knogler, og derfor uundværligt at have i kroppen. I vores hudceller dannes der også kollagen. Kollagen holder huden elastisk, og er det som gør, at huden er smidig og ser ungdommelig ud. Ved 35-års alderen begynder kollagen-produktionen at falde, og det er derfor her, at de fine linjer og rynker for alvor dukker frem.  

Men det er ikke kun den naturlige proces, som spiller ind ved vores kollagen i huden. Solbadning og rygning er faktisk de største nedkæmpere af kollagen i vores hud.  

MEN… Heldigvis har vi mulighed for selv at booste vores hud med kollagen både indefra og udefra, og det er det, som jeg vil fortælle mere om nu.  

Kollagenpulver er det helt store i øjeblikket, og jeg vil næsten vædde med, at du har hørt om det på de sociale medier eller blandt veninderne. Det er nemlig blevet meget udbredt at tilføje kollagen indefra, da det nemt kan gøres med pulver, som opløses i et glas vand. Fordelen ved at bruge kollagenpulver som kosttilskud er udover en ungdommelig hud også for at forstærke hår, negle, knogler og bindeled.  


Collagen: Et drikkeligt kosttilskud

Jeg har testet Copenhagen Health Collagenpulver den seneste måned, og jeg er positivt overrasket over smag, og hvor nemt det egentlig er at tage.  Copenhagen Health Collagen kommer i en smuk emballage, som emmer af naturlig skønhed. Jeg tester den lyserøde, som hedder Classic og er en 100% hydrolyseret kollagen. Den er god at starte med, hvis du aldrig har prøvet kollagenpulver før. Efter et stykke tid, kan du overveje at skifte til deres marine collagene, der er udvundet fra fisk. 

Personligt er jeg ikke selv særlig begejstret for at drikke de kosttilskud som skal opløses i vand, fordi jeg ofte synes, at de smager ret specielt, men her er jeg positivt overrasket, fordi det nærmest ikke smager af andet end vand, måske vand med et par havregryn i – det kan jeg sagtens acceptere.  

 Jeg har gjort det til min morgenvane at starte med et glas vand, hvor jeg opløser en strøget skefuld i vandet, og drikker med det samme. Virkelig nemt og overskueligt.  

Ansigtsmaske med collagen: Fugt på 15 minutter

Copenhagen Health anbefaler, at man bruger produktet i 90 dage, før man kigger efter forbedringer på sig selv. Så det kræver lidt tålmodighed, hvis du vil mindske rynker og fine linjer, men med den gevinst, synes jeg bestemt at det motiverer én til at fortsætte. Da min alder nærmer sig de 31, tager jeg mest produktet for at forebygge fremtidige rynker, og holde min krop sund. Vi har kun denne hud, så jeg vil gøre meget for at passe på den.  

Hvis du vil se straks-resultater, så skal du prøve en Sheet Mask med collagen fra Skin Academy. Det er en ansigtsmaske, som påføres nyrenset og tør hud og skal sidde på i 15 minutter. Den har bestemt en effekt, da den forbedrer hudens elasticitet udefra, og påfører en masse fugt, så du opnår en smuk glød. Stor anbefaling herfra :-)

Jeg håber, at du er blevet lidt klogere på, hvad kollagen er, og hvad du kan gøre selv for at booste din hud udefra og indefra.  

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem