Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Månedens dufte - Daisy Dream & Acqua di Gio

Månedens dufte - Daisy Dream & Acqua di Gio

Af Madelen Rosengren
Gå foråret i møde med en ny parfume. Her får du månedens bud på to parfume klassikere til mænd og kvinder som passer perfekt til forår og lysere dage.

Nu hvor solens stråler er begyndt at vise sig lidt oftere og de første forårsblomster springer ud, er det på tide at smide vintertøjet og forkæle sig selv med en ny lækker parfume duft. Vi har udvalgt to klassiske parfumer, en til kvinder og en til mænd, som passer perfekt til denne overgang mellem vinter og forår, og som vil forstærke fornemmelsen af de dejlige lyse tider som er på vej.


Månedens duft til kvinder - Marc Jacobs Daisy Dream


De første forårs solstråler kommer med løftet om varmere dage og med det i tankerne, har vi udvalgt den populære Daisy Dream fra Marc Jacobs som månedens duft.
Siden den udkom i 2014 har den tiltrukket flere og flere kvinder, og har man først oplevet de eksklusive duftnoter, forstår man hvorfor. Selve parfume flakonen er inspireret af margueritter som strækker sig mod den blå himmel for at slikke sol, præcis som man selv gør her om foråret når der begynder at komme varme fra solen. Aahh.

Daisy Dream Edt kan beskrives som en frisk, elegant og meget feminin parfume med en frugtig og blomsteragtig duft. Den er let og luftig og giver dermed en fin kontrast til vinterens tungere og krydrede dufte som let bliver for overvældende. Nu er det forår - så nu vil vi have en lettere og mildere parfumeduft.
Daisy Dreams topnoter består af frugtige noter af pære, brombær og grapefrugt. Hjertenoterne er jasmin, litchi og blåregn, mens dens bund fyldes af træ, moskus og en sødlig duft af kokos.
En af de største fordele ved Daisy Dream er at duften passer til stort set alle. Den har en ungdommelig frisk duft som passer til yngre kvinder, men er tilpas sofistikeret og tidløs til også at ramme et mere modent publikum.


Månedens duft til mænd - Giorgio Armani Acqua di Gio


Til mændene har vi udvalgt den maskuline parfumeduft Acqua di Gio fra Giorgio Armani som har hentet inspiration fra Middelhavet og det områdes strålende sollys. Det er en mandeparfume som kan associeres med frihed, naturlighed og en skøn friskhed som passer perfekt her til foråret.
Duften er en tidløs klassiker som kan bæres af mænd i alle aldre. Den er kraftig og holder længe, men uden at være for overvældende. Acqua di Gio er også kendt for at et populært valg hos kvinder der skal finde parfume til deres mænd.
Parfumen dufter frisk, citrusagtigt og maskulint. Det er på enestående vis lykkedes Armani at indfange duftene af friskhed, vind og det salte hav og samle disse på flaske. Duftnoterne åbner op med ny hedione, mandarin, sharonfrugt, rosmarin og bergamot, og lægger sig på en bund af patchouli, cedertræ og moskus som giver den en god dybde.

Bonusinfo: Hedione er en kemisk fremstillet aroma som anvendes i parfumer og som er skabt til at efterligne duften af magnolia/jasmin. Nogle studier viser at denne duft kan gøre kvinder ophidsede. Navnet “Hedione” stammer fra det græske “Hedone” som betyder lyst, glæde og nydelse. Det lidt mere kedelige kemiske navn er: Methyl dihydro-jasmonate.


Den er god nok