Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Parfumer: Miss Dioe til hende, Burberry til ham

Månedens duft til ham og hende

Af Lonni Sandbjerg
Er du på udkig efter en god parfume som holder længe? Savner du en parfume der lever op til dets navn? Er du træt af parfume flasker som er kedelige?

 Jeg har undersøgt markedet og fundet den ultimative duft til ham og hende som med garanti vil forkæle dine sanser!

 

Til hende: Miss Dior

 

I løbet af 2012 ændrede Dior deres velkendte parfume ”Miss Dior Cherie” til ”Miss Dior”. Parfumen er lavet til den elegante, unge og livlige kvinde.


Miss Dior parfumen inspirerer til romantik, leg, intensitet og frem for alt, kærlighed. Ydermere lægger Miss Dior op til spontanitet og frihed som passer til den moderne, unge kvinde. Fortalere for denne vidunderlige duft er skuespillere som Natalie Portman og Jennifer Lawrence, kendt for deres blockbusterhits som Hunger Games og V for Vendetta. Noterne i denne skønne parfume er:

 

1.     Topnoter: Italiensk mandarin

2.     Hjerte: Ægyptisk jasmin og roser

3.     Base: Patchouli og musk


Den perfekte duft til den moderne kvinde. Den perfekte duft til Valentinsdag. Den perfekte duft i kærlighedens navn.


 

Til ham: Burberry Brit Rhythm Intense Man


Burberry introducerede denne duft i september 2013, inspireret af The British Rock Scene.
British Rock Scene er blandet musik fra England som startede i 1960’erne. Musikere for denne tid var for eksempel The Beatles og The Rolling Stones. Brit Rhythm for Him Intense blev præsenteret som den maskuline udgave af den populære duft Brit Rhythm som blev udgivet i 2012.


Stærke noter af spidskommenfrø og peber åbner for den intense aroma som giver et energisk boost. Burberry Brit Rhythm Intense Man repræsenterer musik, rock og læder.

 

1. Topnoter: Salvie, peber, malurt, pebermynte og kommen

2.  Hjerte: Patchouli, rav og læder 

3. Base: Guaiac, tonka og kashmir

 

Kampagnemodellen for denne maskuline duft er britiske trommeslager og model George Barnett fra bandet These New Puritans, som er et anerkendt poprock band. Er du på jagt efter en duft der udstråler rock'n'roll, så er dette parfumen til dig.Den er god nok