Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Urtekram er økologisk, allergitestet, parfumefri og prabenefri

Luksus til mor og baby

Af Luxplus
Er du gravid eller nybagt mor? Er ord som økologi, allergitestet, parfumefri og parabenefri i fokus? Find de bedste produkter til dig og dit barn her.

Det kan være svært fuldstændig at undgå kontakt med kemi i din og dit barns hverdag. Markedet er fyldt med cremer, shampoo, tandpasta, sæbe osv. som vi bruger til både os selv og vores børn uden at tænke over om de indeholder skadelig kemi. Miljøstyrelsen anbefaler gravide og småbørnsfamilier at:

  • Bruge svanemærkede plejeprodukter
  • Undgå sprayprodukter
  • Bruge så lidt parfume som muligt

Vores bedste tip er at holde øje med de kendte mærker for økologi, Astma-Allergi Danmark mærket og så selvfølgelig, som nævnt, Svanemærket der sikrer at produktet ikke indeholder stoffer som kan være hormonforstyrrende.

Hvis du gerne helt vil undgå parfume og hormonforstyrrende stoffer i de produkter du og dine børn bruger, har vi fundet et par plejeprodukter fra det danske mærke Urtekram som er økologiske, allergitestet, parfumefri og parabenefri – altså ren og sikker luksus til dig og din baby:


Først lidt økologisk luksus til mor

Urtekram No Perfume Shampoo Normalt Hår

Den parfumefri shampoo fra Urtekram indeholder økologisk aloe vera som giver dit hår masser af fugt og gør det let at rede ud. Er du gravid, er det en rigtig god idé at skifte din sædvanlige shampoo ud med denne parfumefri variant, for at undgå kontakt med parfume. Har dit barn nået en alder hvor håret er langt nok til at det skal til at vaskes med shampoo, kan du også sagtens bruge denne Urtekram shampoo til børn.

Urtekram No Perfume Deokrystal Roll-On

Urtekram No Perfume Deokrystal Roll-On er en super god økologisk deodorant uden parfume og parabener. Deodoranten indeholder glycerin som blødgør og plejer huden.
Når du bruger deodorant i armhulen er stofferne i nærkontakt med din hud og kirtler og bruger du en deodorant med parfume, har parfumen derved ekstra nemt ved at trænge ind i huden og fremprovokere allergi. Derfor er en parfumefri deodorant det optimale valg til dig der er gravid, har sart hud eller gerne vil undgå skadelig kemi.

Urtekram No Perfume Deodoranten er lavet som en roll-on deodorant så du kan undgå at bruge spray deo, og dermed undgå at indånde produktet som små dråber i luften.
Et virkelig godt hverdags produkt fra Urtekram.

Urtekram Mint Tandpasta Med Flour

Du tænker nok ikke over det, men mange tandpasta indeholder rigtig mange skadelige stoffer som slet ikke er nødvendige, og det kan være meget svært at finde økologisk tandpasta i butikkerne. Derfor har Urtekram valgt at lave en ny serie af økologisk tandpasta. Vi kan anbefale Urtekram Mint Tandpasta med flour og aloe vera som er fremstillet med omtanke for miljøet og med godkendte økologiske ingredienser.

Så kan du børste tænder uden at din mund kommer i kontakt med skadelig kemi.


.... Og nu til lidt lækker økologisk pleje til baby

Urtekram No Perfume Baby All-Over Wash

Urtekram No Perfume Baby All-Over Wash er en økologisk, parfumefri sæbe til babyer og større børn. Det helt lille barn har ikke brug for shampoo eller den helt store rengøring og du skal derfor kun bruge en lille smule sæbe ad gangen. Urtekrams baby sæbe er meget mild mod huden og kan bruges til både kroppen og håret.
Urtekram No Perfume Baby All-Over Wash er tilsat økologisk aloe vera og glycerin som fugter og plejer barnets sarte hud, og den parfumefri sæbe svier ikke i øjnene.
Et optimalt baby- og børneprodukt til dig som går op i økologi og kun vil have det bedste til dit barn. 

Urtekram No Perfume Baby Zinkcreme

Zinkcreme er et uundværligt redskab til pusletasken og genialt når den sarte lille babynumse er blevet rød og generet. Urtekram No Perfume Baby Zinkcreme indeholder beroligende, naturlige ingredienser som aloe vera, sheasmør og kæmpenatlysolie som dæmper og beroliger rød hud og holder hudens fugtbalance ved lige.
Hav altid en parfumefri zinksalve med i din pusletaske for at forhindre en rød babynumse!

Urtekram Children Tandpasta Tuttifrutti

Hvis du selv er skiftet over til en økologisk tandpasta uden skadelige stoffer, skal dit barn selvfølgelig heller ikke snydes! Urtekram Children Tandpasta Tuttifrutti har en sød frugtsmag som dit barn vil elske. Den økologiske børne tandpasta er lavet udelukkende med økologiske og naturlige ingredienser som kridt, aloe vera og myrra der helt naturligt renser tænderne, beskytter tandkødet og desinficerer. Ren øko kærlighed til dit barns mund. We like!

Den er god nok