Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
beauty produkter til håndtasken

Lifesavers til håndtasken

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Vores beauty ekspert Camilla har fundet de produkter, som er must-haves i tasken henover efteråret og vinteren!

Sommerferie og sol har du for længst vinket farvel til, og det er nu, hvor mørke og kulde er begyndt at snige sig ind over Danmark, at du har brug for lidt ekstra forkælelse. Det er den perfekte anledning til at begynde at justere lidt på skønhedsrutinerne, så du er helt klar til vinterens kuldegrader. Jeg har derfor samlet seks lifesavers til håndtasken, som nok skal hjælpe dig godt gennem vinteren.


Ansigtspleje

Det første sted på min krop, hvor jeg mærker, at vinteren er på vej, er på min hud. Fugtniveauet falder, og det samme gør min glød, hvilket resulterer i kedelig, træt og tør hud. Ansigts- og kropsolien fra Vita Liberata er indbegrebet af luksus på flaske, og føles skøn og let på huden, som med det samme får et friskere og sundere look. Størrelsen er lille nok til, at den nemt kan tages med i hånd- eller toilettasken, men fordi produktet er så drøjt i brug, skal den nok holde dig en evighed. Brug den på tørre områder eller i ansigtet på sene eftermiddage på vej hjem fra job, studie eller efter træning, som et lille boost.


Makeup misten er egentlig beregnet til at skabe et langtidsholdbart makeuplook, hvilket den bestemt også lever op til. Men udover at fungere rigtig fint som setting spray, føles produktet – der blandt andet indeholder grøn te, aloe vera og forskellige vitaminer – superdejligt og opfriskende på huden, hvorfor jeg elsker at have den med i tasken. Med et par pift i ansigtet får jeg med det samme en fornyet glød, hvilket kan være hårdt tiltrængt på lange, mørke eftermiddage – og så klager jeg selvfølgelig ikke over, at den forlænger min makeups levetid. 


Læbepleje

Et andet absolut must på årets koldeste tid er selvfølgelig pleje til den fine hud på læberne, der er et af kroppens mest udsatte steder, når temperaturen daler. Er du glad for lette, ikke-klistrede og parfume-, parabene- samt farvestoffri læbepomader, er denne her den ideelle til dig! Og så er det et kæmpe plus, at den fordelagtigt kan anvendes som primer under læbemakeup, hvis du bruger det i dagligdagen.   


Hårpleje

Om vinteren snakker vi altid om, at huden tørrer ud, men overser ofte håret, der også lider under minusgraderne. Med mig i håndtasken har jeg derfor den lillebitte flaske fra Kardashian Beauty, der indeholder en lækker hårolie, som nemt kan bruges i tørt hår, uden at fedte. Produktet efterlader ikke blot håret næret, blødt og glansfyldt, men giver også et rigtig fint, skødesløst og lækkert look – hvilket jeg personligt sætter stor pris på, når mit hår er klasket sammen et par timer over middag.     


Hænder og negle

Håndcremen er det måske største must i vintermånederne, hvor mange af os oplever, at huden på hænderne tørrer ud, gør ondt og i værste tilfælde sprækker. Natura Siberica har udviklet en lotion til hænderne, der kommer i en praktisk størrelse, og dufter skønt af tropiske frugter. Den lette konsistens absorberes nemt og fedter ikke, så den er ideel til brug, når du alligevel sidder og arbejder indenfor, men indeholder dog vand, hvorfor du bør undgå at bruge den op til en halv time, inden du går ud i frostvejr, da det kan gøre mere skade end gavn på huden. 

Håndspritten er måske ikke et decideret skønhedsprodukt, men ikke desto mindre en essentiel lifesaver i denne periode, hvor influenzasæsonen så småt er skudt i gang, og bakterier og vira udveksles på kryds og tværs. Den desinficerende gel fra Derma er lige til at tage med sig, og så er den uden parfume, farvestoffer og parabener, så du ikke udsætter dig selv for unødvendige tilsætningsstoffer.   
Den er god nok