Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Cremer til de gravide maver

Lækre cremer til gravide maver

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
En voksende gravid mave er udsat for et enormt stræk af huden. Derfor er det godt at forkæle maven med gode nærende cremer for at undgå strækmærker.

En voksende gravid mave er udsat for et enormt stræk af huden. Derfor er det godt at forkæle maven med gode nærende cremer for at undgå strækmærker, og kunne få en flot spændstig hud efter graviditeten.

Jeg er igennem min 3. graviditet, og et produkt som jeg har brugt i alle graviditeter er Bio-Oils Hudplejeolie. Den kan jeg især godt lide, fordi den har en let og lækker konsistens, der hurtigt trænger ind i huden. Denne olie er specielt fremstillet til strækmærker og ar, og indeholder den banebrydende ingrediens PurCellin Oil samt planteekstrakter og vitaminer, som netop gør den let for huden at absorbere, og kan forbedre hudens udseende og struktur.

Bio-Oil er udviklet til både strækmærker og gravide maver, ar, ujævne hudnuancer og aldrende og dehydreret hud. Den skal smøres ind to gange dagligt, og kan også sagtens smøres i ansigtet, hvis man oplever ”problemhud” her.


Blødgørende bodylotions

En anden lækker creme der kan bruges på hele kroppen er Ecookings parfumefri bodylotion. Den er let og lækker at arbejde ind i huden, og da den er parfumefri, kan den bruges af både børn og voksne. Den har et højt indhold af vitaminet B3, som er kendt for at pleje huden samt hyaluronsyre, som nok er tidens største og mest populære hudplejeingrediens, da det allerede findes naturligt i huden, og kendt som hudens egen naturlige fugtbarriere.

Hvis du lider af tør hud, kan jeg anbefale Cliniques Deep Comfort Body Butter. En body butter er federe i konsistensen end en normal lotion, og vil give en mere intens fugtpleje af huden, som holder hele dagen. Dog vil den ikke føles fedtet på huden. Den trænger hurtigt ind, og efterlader blot huden silkeblød. Den er også særligt god til tørre albuer, knæ og hæle. Denne creme er også en af mine favoritter til den gravide krop.

Lider du af allergi, har følsom hud eller blot ønsker en helt ren og nærende creme, er Neutrals Body Cream et rigtig godt valg. Den er god til prisen, og indeholder lækre ingredienser som jojobaolie og E-vitamin.

Den er god nok