Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
selvbrunerprodukter

Få lækker glød på en time

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
De fleste af os er nok ved at være godt trætte af den vinterblege hud. Derfor vil jeg her guide til, hvordan du kan få en flot glød på kun en time

De fleste af os er nok ved at være godt trætte af den vinterblege hud. Derfor vil jeg her guide til, hvordan du kan få en flot forårsglød på kun en time ved hjælp af selvbruner. 

Forberedelse inden selvbruner

Inden du begynder på at arbejde med selvbruner på huden, er det vigtigt, at forberede huden for at opnå det flotteste og mest holdbare resultat. Start altid med at exfoliere huden, så alle døde hudceller er skrubbet væk. Sørg efterfølgende for at fugte huden med en bodylotion. Det flotteste resultat opnås bedst med god forberedelse. Når din bodylotion har trængt ind i huden, kan du begynde på at komme selvbruner på.

Jeg vil her vise tre produkter, som har tre forskellige påføringsmåder 

  • Mousse er en af mine favoritprodukter til at arbejde med på kroppen. Sweet Sunset Vibes fra b-tan er en god start, hvis du har en lys hud. Den giver nemlig en let naturlig farve og glød til huden. For at arbejde moussen bedst ind i huden, skal du bruge en handske. Med handsken fra b-tan kan du bedre arbejde produktet ind, du får et pænere resultat, og du undgår at blive misfarvet i håndfladerne. Den skal efterfølgende sidde på huden i en time, hvorefter den kan skylles af. 
  • Spray er en god påføringsteknik til ansigtet, da man har flere små områder her, som kan være svære at komme til med fx handsken. Denne selvbruner fra St. Moriz skal sprayes på i en afstand på ca. 20 cm for et flot resultat. Sørg for at holde spraydåsen lodret imens du påfører. På den måde sikrer du, at produktet fordeles helt fint på huden. Denne spray skal også virke en time før den kan skylles af.
  • Wash off Disco tan fra The Isle Of Paradise er perfekt til dig som ønsker en lækker farve for en enkelt dag. Denne creme smøres på i et tyndt lag, og giver en naturlig glød lige indtil du vasker den af med sæbe og vand. Den er også god at bruge imellem dine andre selvbruningsbehandlinger for at friske dem op. Jeg vil anbefale at bruge dette produkt i maks to lag. Husk at lade første lag tørre inden næste lag lægges på.

Et lille tip til dette produkt: Bland den op med din foundation og få en smuk glød med det samme. 

Jeg håber du blev lidt klogere på disse tre selvbruningsprodukter, og snart er klar til at stråle i forårssolen. 

Den er god nok