Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Marc Jacobs Daisy gaveæske

Julegaven der vil glæde enhver kvinde - en parfumegaveæske

Af Luxplus
Mangler du inspiration til julegaven til din kæreste, mor, søster eller en anden som skal forkæles? Så læs med her!

Mangler du inspiration til julegaven til din kæreste, mor, søster eller en anden som skal forkæles? Så kig med her, hvor jeg vil vise en luksuriøs og virkelig flot gave, som enhver kvinde vil sætte pris på.


Parfume gaveæske fra Marc Jacobs

Vi skal se nærmere på Marc Jacobs gaveæske, Daisy Love. Ved første øjekast på gaveæsken lægger man mærke til den eksklusive æske, som er fremstillet i en skinnende rose-goldfarve. Når man derefter åbner æsken, falder ens øjne på den smukke parfume, som man næsten ikke kan vente med at få i hænderne. I denne æske finder man også tilhørende Shower Gel samt en Body Lotion.

Der er en fordel ved at have en komplet duftserie med tilhørende Shower Gel og Body Lotion, da man ved at bruge disse først, forlænger holdbarheden af selve parfumeduften på kroppen.

Og nu til selve duften.

Marc Jacobs Daisy

Forestil dig at blive mødt af søde multebær, og fine margeritblade, som blander sig med kashmir-musk og drivtømmer. Duften er lige så frisk og blomsteragtig, som beskrivelsen lyder.

Det er en duft, som jeg vil mene, falder i manges smag, også unge og ældre, da den netop er så frisk og let.

Selve størrelserne på produkterne er virkelig gode, da man får en fullsize parfume. Selve Daisy Love parfumen kommer i en 50 ml Eau De Toilette Spray, og Shower Gel samt Body Lotion indeholder 75 ml stykket. 

Historien om Daisy Love er også ret speciel. Daisy Love er nemlig skabt af chefparfumøren Alberto Morillas, og er en hyldest til Marc Jacobs’ ikoniske margerit, og derfor er parfumen denne gang udsmykket med én stor margerit. 

Den vil med garanti pynte på ethvert badeværelse. 


Den er god nok