Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
22. Januar 2019
Hudpleje

Hvordan bruges en jaderulle?

Af Influencer Sara Hansen
Hvordan bruger man en jaderulle?

Hvad er en jaderulle? 

Jaderulle er en ansigtsrulle bestående af 2 ruller med jadesten, som er særdeles god til at behandle ansigtet. Jadestenen stammer oprindeligt fra Kina, og er blevet brugt i Asien i mange hundrede år, til at stimulere muskulaturen i ansigtet. Derudover virker stenene beroligende, og er især kendt for at fjerne dårlig energi. 

De to ruller består af 2 dele; den lille del af rullen til brug omkring øjenområdet, til næsen og munden, og den store rulle til at behandle kinderne, halsen og din pande.  


Hvad er fordelen ved en jaderulle? 

Jaderullen er, som nævnt, i mange år blevet brugt til at fjerne dårlig energi, men man har med tiden fundet ud af at den har en fremragende effekt til at opstramme ansigtsmuskulaturen. Derudover kan rullen være med til at styrke cirkulationen i ansigtet, som blandt andet forebygger mod uren hud, forkølelse, rødme og hævelse i ansigtet. Ved hyppig brug kan din jaderulle endda forebygge rynkedannelse og medvirke til at fjerne affaldsstoffer som er ophobet i huden. Den er altså perfekt at bruge før din hud for alvor begynder at ældes, eller hvis du blot ønsker en fornyet glød til dig ansigt. 


Hvordan bruger jeg en jaderulle? 

For at få størst muligt effekt af jaderullen, anbefales det at bruge den morgen og aften i 5-10 minutter. Det er især godt at rulle med en ansigtsserum, som gør at serummet arbejder sig ind i de dybere hudlag. Husk altid at tørre jaderullen af med en våd klud efter brug. Hvis du døjer med at vågne med hævelse omkring øjnene, anbefaler jeg at opbevare din jaderulle i køleskabet, så jaderullen er dejlig kølig når du ruller i øjenområdet om morgenen. 

Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.