Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hvad skal pakkes til dig selv i hospitalstasken?

Huskeliste til fødselstasken til den kommende mor

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Der er rigtig mange ting man skal tænke på som kommende mor. En af dem er, hvad der skal pakkes i fødselstasken til hospitalet. Få et overblik her!

Der er rigtig mange ting man skal tænke på som kommende mor. En af dem er, hvad der skal pakkes i fødselstasken til hospitalet. 

Jeg venter nu mit 3. barn, og har her lavet en liste over de ting, som jeg synes er vigtige at huske.

Udover babytøj, dyne og autostol, er det også vigtigt at huske på sig selv under og efter fødslen. Man kan hurtigt glemme sig selv, men jeg ved nu, hvilke ting jeg ikke vil undvære på hospitalet.

Uanset om du skal på patienthotel eller hjem 4 timer efter fødslen, er det virkelig rart at komme ud i et bad, få børstet tænder og hoppe i et dejligt blødt sæt undertøj, som ikke strammer nogle steder.


Produkter der er gode at have med på hospitalet, når du skal føde:

  • Maria Nila True Soft shampoo og conditioner i rejsestørrelser. Fylder ikke meget i tasken, og er dejlig milde mod hår og hovedbund. Jeg synes det bedste er, at komme ud i et bad efter fødslen.
  • Zendium tandbørste og tandpasta er praktisk at have. Man kan blive enormt tør i munden, og man ved ikke på forhånd, hvor lang tid fødslen kommer til at tage. Her er det igen dejligt med en frisk fornemmelse.
  • Hårelastikker fra Everneed samt hårbørste. Måske når du ikke at sætte håret op hjemmefra, så et par tykke elastikker er et must!
  • Ren Lip Balm og Moisturing Cream. Vejrtrækningen gennem munden bliver brugt rigtig meget, så læberne kan blive helt tørre. Derfor er en læbepomade god til de tørre læber. Ansigtscremen er til at friske huden op med efter fødslen, og giver en dejlig blød hud.
  • Når man går og venter på at veerne rigtig tager fat, er det dejligt med lidt snacks. Jeg kan godt lide lidt sukker til at give ekstra energi til kroppen. Derfor har jeg pakket lidt figenstænger og riskiks med chokolade.
  • Det er jo ingen hemmelighed at man efter fødslen bløder meget, så nogle gode bind fra Always kan man ikke undvære.
  • Nuxe deodorant er også et must efter badet. Kroppen er stadig meget på arbejde, så for at holde sig frisk i længere tid, er denne deo behagelig med en mild duft.
  • Michellar Cleansing Wipes er dejlig kolde at få i ansigtet, og renser skånsomt gammelt makeup væk – også mascara.
  • Det kan være svært at købe amme-bh’er før mælken rigtig er løbet til, så et blødt elastisk sæt undertøj er rart at tage på bagefter. Calvin Klein laver det blødeste undertøj med brede elastiske kanter, så der ikke er noget der strammer, og man kan sagtens amme med bh’en, da den netop er så strækbar.

Jeg håber denne liste kan hjælpe dig med, hvad du skal pakke.

Den er god nok