Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Efterårshudpleje

Hudpleje til efterårsvejr

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Huden bliver udsat for lidt af et omstillingsarbejde, hver eneste gang vejret skifter, og det kan både ses og mærkes, hvis vi ikke gør noget ved det!

Sæsonskiftet er i disse tider til at tage og føle på. Ikke kun for os selv, der nu står op, når det endnu er mørkt og må på loftet efter vinterjakken, men også for vores hud. Den bliver nemlig udsat for lidt af et omstillingsarbejde, hver eneste gang det lune vejr afløses af kolde vintertemperaturer, og det kan desværre ofte ses og mærkes. 


Ansigtspleje efterår

Der er flere årsager til, at din hud reagerer, når sommeren bliver til efterår, som bliver til vinter, og det er ikke kun temperaturskiftet, der kan forvirre huden. Når vi søger indendørs og skruer op for radiatorerne, sætter det tørre indeklima nemlig sit aftryk på huden, der har tendens til reagere på de voldsomme temperaturskifter og den tørre luft. Ved overgangen til efteråret og vinteren bør du derfor være opmærksom på at forkæle huden med masser af milde, fugtgivende produkter, og det gælder både rense- og plejeprodukter! 

Særligt betydningen af førstnævnte har mange af os tendens til at glemme, men ikke desto mindre er det essentielt at skifte kradsbørstige cleansers med sæbe og sulfater ud med blide, omsorgsfulde renseprodukter, der fjerner skidt fra huden uden at trække fugten med ud i samme omgang. Rensegelen Evercalm fra REN er det oplagt produkt, da den er udviklet til netop tør, irriteret og sensitiv hud, og hverken er tilsat parfume eller parabener.   

Med ansigtsrensen på plads er det tid til at introducere produkter spækket med fugt, fugt og atter fugt. Et godt sted at begynde er en lækker ansigtsserum med vidunderingrediensen hyaluronsyre, der binder fugten i huden. Triple Hyaluronic Acid serummet fra PAESE bidrager med masser af den gode syre, så huden efterlades ikke blot fugtet, men også mere elastisk og fyldig. 

Serummet bør efterfølges af et godt, nærende ansigtsprodukt, der for de flestes vedkommende gerne må være lidt federe på denne tid af året. Ekstralækkert er for eksempel en god ansigtsolie, der både forsegler serummets gavnlige ingredienser og hjælper med at holde huden i balance. Med en ideel kombination af blandt andet mandelolie, gulerod og morgenfrue plejer og afbalancerer Dr. Hauschkas Clarifying Day Oil huden, på samme tid som den bekæmper størrelsen på porerne, der ofte er blevet forstørret i løbet af sommeren. 


Kropspleje efterår

Men det er selvfølgelig ikke kun ansigtet, der skal have lidt ekstra omsorg i de koldere måneder. Huden på resten af kroppen er også udsat og trænger til masser af fugt og pleje, selvom den gemmes væk under ekstra lag og tykke trøjer. Til formålet har Bio-Oil skabt den skønneste gel med masser af fugtgivende og beroligende ingredienser såsom sheasmør og kamille, der hurtigt trænger ind i huden og bekæmper vintertræt, tør hud. 

Den er god nok