Kun for medlemmer:
 • Spar på alt
 • Altid gratis fragt
 • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
produkter til hjemmelavet hårkur

Hjemmelavet hårkur

Af blogger sandy esko
Sandy Esko viser her hvordan du laver din egen hårkur, som sikrer dit hår kun får de bedste og mest plejende ingredienser

Hvad er hemmeligheden bag et strålende, velplejet og sundt hår? Det bedste du kan gøre for dit hår er, at sikre at det får den næring og fugt som det har brug for. En god måde at gøre dette på, er ved at gennempleje det mindst én gang om ugen. Dette kan du gøre ved, at lave din helt egen hjemmelavede oliehårkur. På den måde, så ved du præcis hvad du putter i dit hår, og sikrer dig, at dit hår får den bedste pleje og næring.Det skal du bruge for at lave din egen hårkur:

 • Olivenolie
 • kokosolie
 • arganolie
 • tea tree olie
 • E-vitamin


Hjemmelavet hårkur

 1. Anse olivenolien som værende din oliebase, denne giver dit hår vitaminer og antioxidanter.
 2. Du opvarmer dernæst din kokos olie i et vandbad, denne smelter hurtigt når den overstiger stuetemperatur, og du blander den sammen med din olivenolie. Kokosolie stivner ved stuetemperatur, med mindre du opblander den med andre flydende olier.
 3. Du tilføjer endvidere argan olien sammen med kokos olien som begge er kendt for, at bidrage til et sundt hår.
 4. Tea tree olien er en æterisk olie, og denne må ikke anvendes ufortyndet, du må dog gerne bruge hele flasken til blandingen, da der er mere end 1000 ml oliven, kokos og argan olie. Tea Tree olien er blandt andet god mod skæl, kløende hovedbund og spaltede spidser.
 5. Sidst prikker du hul på E-Vitamin kapslerne og blander disse sammen. E-vitamin bidrager til at vedligeholde en sund hårvækst og hjælper med at øge blodcirkulationen og ilttilførsel til hårrødderne, som vil hjælper med, at opnå et sundere og længere hår.


Når alle olierne og vitaminerne er blandet sammen i en stor skål, tilføjer du blandingen i dit hår og hovedbund indtil det er gennemvædet i olie - Du skal bruge cirka 100-200 ml af blandingen. Du efterlader blandingen i håret i cirka en time, og skyller den ud og vasker dit hår på normalvis. Resten af olien opbevarer du i en stor tillukket flaske (Brug evt. olivenolie flasken). Blandingen skulle kunne strække sig over 8-10 behandlinger. Den er god nok