Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
TonyMoly ansigtsmasker

K-Beauty guide: TonyMoly sheet masks

Af Luxplus
TonyMoly er især kendt for sine sheet masks, og var med til at gøre K-Beauty stort. Læs her hvilken sheet mask, der passer til din hudtype.

Det er koldt og mørkt udenfor, hvilket skaber den perfekte anledning til indendørs hygge. En af mine absolutte yndlingsaktiviteter er at lave hjemmespa sammen med mine veninder. Det er den perfekte måde at forkæle os selv uden at bruge en formue på en rigtig spa (og vi går bestemt ikke på kompromis med komforten!). Samtidig skaber det en fantastisk stemning, når vi samles til te og film - det er virkelig megahyggeligt!Sheet masks fra TonyMoly

Og det går altså ikke at lave hjemmespa uden en ordentlig ansigtsmaske. Jeg selv er blevet stor fan af sheet-masker, særligt dem fra TONYMOLY. Mærket stammer fra Seoul, og var for nogle år siden med til at manifestere trenden med k-beauty – blandt andet med de gode sheet masks. TONYMOLY-produkterne er kendetegnet ved at indeholde innovative ingredienser af høj kvalitet, foruden deres altid fine og sjove indpakning. 

Maskerne kommer i en række forskellige varianter, og er fyldt med naturlige ingredienser og ekstrakter, så enhver hudtype kan finde et godt match. Jeg plejer selv at have et lille lager liggende, så jeg både har en kur mod fedtet, uren, træt, livløs eller tør hud lige ved hånden – og så kan mine veninder også finde en til netop dem, når de er på besøg. 

I øjeblikket, hvor kulden generer min hud lidt mere end normalt, har jeg stocked up på ekstra masker til tør, irriteret og følsom hud. Jeg er særligt glad for Aloe Vera-masken, Tea Tree-masken og Avocado-masken, der alle føles behagelige og kølende på huden:

Aloe vera sheet mask

Denne sheet mask er til dig, der døjer med tør og stresset hud. Masken hjælper med at fugte i dybden og har desuden en beroligende, afslappende effekt på huden. 

Tea tree sheet mask

Tea tree masken virker beroligende og lysnende på irriteret, følsom hud. Den indeholder desuden tea tree-ekstrakt, der har rensende egenskaber. 

Avocado sheet mask

Denne maske indeholder naturlig avocadoekstrakt, som virker nærende, regenererende og giver glød til tør hud.


Sheet maskerne skal påføres på ren, tør hud, og sidde i op til 30 minutter. De skal ikke vaskes af efterfølgende, og du kan med fordel duppe resten af serummet fra indpakningen på huden i ansigtet og på halsen for maksimal udbytte og pleje. 

Og hey – de koster kun 15 kr. stykket! God fornøjelse med din egen hjemmespa (jeg er sikker på, at dine veninder vil elske at blive inviteret). 

Den er god nok