Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Sådan multimasker du

Guide: Sådan multimasker du

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Ved at bruge to-tre masker i din hudplejerutine, vil du opleve en optimering af din huds struktur men også en forfinelse af eventuelle problemområder

Ved at bruge to eller tre masker i din hudplejerutine, vil du opleve en optimering af din huds struktur men også en forfinelse af eventuelle problemområder. 

Vores hud i ansigtet har både forskellig tykkelse men også struktur, og derfor kan man bedre dække hudens behov ved at bruge forskellige masker.

Inden du begynder at multimaske, er det vigtigt med en god exfoliering af huden for at fjerne tørre og døde hudceller. 

Jeg er selv blevet ret vild med Ecookings Cleansings Scrub. Jeg bruger den 2-3 gange om ugen, fordi den giver en virkelig flot glød til ansigtet, og giver de øvrige hudplejeprodukter meget bedre muligheder for at arbejde i huden. Jeg masserer den blidt ind i huden med let fugtige hænder, og vasker den væk med lunkent vand efterfølgende. Nu er huden klar til vores ansigtsmasker, og jeg vil nu gå i dybden med de forskellige områder samt hvilke masker, der passer hertil. 


Ansigtsmasker til enhver hudtype

Start altid med den maske som kan tåle at sidde længst tid. Fugt kan man stort set aldrig få for meget af, og fugtmasker kan som regel sidde på huden længe. Vi er ofte mest tørre på kinderne og ned mod hagen. Her kan du lægge Sanzi Beautys Moisturizing Face Mask, som indeholder E-vitamin der har en fugtgivende og helende effekt på huden. Denne maske har også en masse essentielle fedtsyrer, proteiner, vitaminer og antioxidanter, som tilsammen har en exfolierende, opstrammende og fugtgivende virkning på huden. Lad gerne masken virke i 20-30 minutter.

Plej den fine hud omkring øjnene med Skinacademys Gel Eye Patches. De er tilpasset til at give huden her den rette mængde fugt, og hjælper på mørke rande, tør hud og fine linjer. Lad dem gerne sidde i 20 minutter.   

Halsen er et område, som mange overser i deres hudplejerutine, men faktisk er halsen et af de steder, hvor vi ser nogle af de første alderstegn. Mange ser alderstegnene omkring 40-års alderen, men ved allerede at inkludere halsområdet i vores hudplejerutine fra vi er i 20’erne, kan det gavne os senere hen med en flottere og spændstigere hud her. Masker med C-vitamin er rigtig gode til at exfoliere og opstramme huden mens den bliver fugtet. REN har en maske med alle disse egenskaber, og derfor rigtig lækker at bruge på halsområdet. Glycolactic Radiance Renewal Mask indeholder syrer fra ananas, passionsfrugt og papaya, som har en opfriskende virkning på huden, og reducerer fine linjer. Lad masken virke i 10 minutter. 

T-zonen er kendt som det område, hvor huden fedter mest, og hvor vi kan opleve forstørrede og tilstoppede porer, der for mange af os er generende. Her kan du bruge Ecooking Clay Mask, som er en økologisk muddermaske, der bl.a. indeholder salicylsyre der reducerer urenheder og store porer. Den indeholder også zinksalt, irisekstrakt og A-vitamin, som renser og genopfrisker huden i dybden. Denne maske giver en smuk glød til huden og lægges i T-zonen, som er området der går fra panden, ned af næsen og slutter ved hagen. Masken skal vaskes væk, når den er størknet og strammer på huden. 

Til slut kan maskerne vaskes af med en varm fugtig klud, og på den rene og tørre hud kan man fortsætte med sin serum og ansigtscreme og ikke mindst nyde sin rene, fugtige og flotte hud. 

Den er god nok