Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
bløde krøller med krøllejern

Guide: Bløde krøller med krøllejern

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Se her hvordan du får de helt perfekte bløde krøller, når frisør Simone krøller håret med et krøllejern fra Remington.

Selvom der ikke er mulighed for de store julefrokoster i år, så synes jeg stadig, at man skal give den fuld gas med flot hår, glimmer og festlig makeup.

Til håret vil jeg her vise, hvordan man kan få de fine bløde krøller med Remingtons Proluxe krøllejern.

Guide til bløde bølger med krøllejern:

  • Inden jeg begynder min styling, sprayer jeg med Redkens Iron Shape 11. Den beskytter nemlig håret for varme, og giver håret et let hold, så krøllerne holder i længere tid. 
  • Tænd herefter krøllejernet. 
  • Del håret op i tynde passéer med en hårklemme, og start med tynde totter at krølle. Jo mindre totter du krøller, jo flere bølger vil du opnå. Hvis du tager store totter, kan du derimod skabe et blødt fald i håret. 
  • Krøllejernet er uden tang og med form som et syl, så derfor skal du bruge dine egne fingre til at holde totten fast, mens den varmes. Brug derfor handsken som medfølger i pakken, så du ikke brænder dig.
  • Fortsæt med de små totter gennem hele håret. Når du er færdig med at krølle, er det vigtigt at håret får lov til at køle helt af, inden du fortsætter stylingen. 
  • Når den sidste tot er kold, kan du med fingrene rede håret for at få defineret krøllerne, og skabe et smukt resultat. Slut af med en medium hårspray, for at give volumen og ekstra holdbarhed. Jeg bruger Milkshakes Hairspray Medium. 

De bløde bølger i håret er stadig meget populært i alle hårlængder, derfor vil det være et rigtig godt bud på en skøn julegave til hende. 

Den er god nok